| Ciociiiiivtmmmm a întrebat:

Bună! Îmi place foarte mult de colegul meu de clasă. Îl ador! E creț, are niște ochi albaștri,mari și superbi,niște gropite în obraji. E superb! I-a spus o colegă ca îmi place de el,a zis ca nu-i place. Mi-a făcut de multe ori complimente,a zis ca sunt mare frumusețe,că sunt botoasă,că sunt ochioasă etc. Miercuri,înainte de a lua vacanță, eram la practică(profilul clasei e mecatronică) și a început să-mi facă poze,mi-a zis ca pot să-l bat,dar tot nu le șterge. Dupa ce l-am întrebat dacă vrea sa facem o poza împreună, mi-a zis"da,dar dupa ce te speli". Când se uita cu privirea aceea la mine,mă topesc! Nici nu stiu ca sa va descriu cum ma privește, dar pare una de om îndrăgostit, căruia ii place ce si pe cine vede. Problema e ca si-a făcut ideea ca sunt nespalata, mi-a zis intr-o zi. A observat ca nu ma epilez pe picioare. Când mi-a venit menstruația 3 zile,miroseau cam urat,că am avut o infecție pe care am tratat-o(chiar dacă spălăm zona cu o seară înainte,tot mirosea urat). Probabil din cauza asta are aceasta părere neadevărate despre mine. Eu cred ca ma place, dar nu vrea sa recunoască. Cum sa-i dovedesc ca de fapt nu sunt nespalata? Credeți că mă place?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"Cum sa-i dovedesc ca de fapt nu sunt nespalata"

Nu iti trece prin cap alt raspuns decat... spalandu-te

| GeorgelușBăiatDePluș a răspuns:

Îi zici lu' săracu' ăla să mi manance ma sa pola?

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca tu interpretezi comportamentul si ce-ti spune baiatul ala, taman pe dos!

Baiatul ala nu te place, de aceea rade de tine si te face ochioasa, botoasa si mai nou nespalata, odata ce ti-a spus in fata ca face poze cu tine, dupa ce te speli.

Evident ca ce crezi tu este eronat, odata ce baiatul ala fuge de tine si chiar ti-a spus in fata ca nu te place, dar te incapatezni sa crezi ceea ce vrei tu sa crezi.
Apropo, s-a inventatul apa si sapunul si trebuie sa invetis a te speli ZILNIC, iar chilotii schimbati ZILNIC cu altii curati, obligatoriu spalandu-te la pasarica inati.
Daca ai infectii, atunci mergi la doctor si trateaza-te, spalare fiind necesara dimineata si seara, cu apa calda si sapun, ca sa nu mai mirosi si sa nu mai faci infectii.

| Ciociiiiivtmmmm explică (pentru Violleta2022):

Fiecare are părerea sa. Să știi că ochioasă e un compliment. Mai menționez că mi-a salvat postările de pe Tiktok și când l-am întrebat de ce a făcut asta, mi-a zis "fiindcă ești prea frumoasă ". Nu prea sunt de acord cu părerea ta.

| Ciociiiiivtmmmm explică (pentru suntserios):

Crezi că mă place?

Întrebări similare