Pai raspunsul meu ii asa[vorbesc din fapte, am trecut si eu prin asa ceva//trec]
ok te-a intrebat tu i-ai spus da...si daca sunteti impreuna nu vb la tel? mereti in oras!? kiss-uri? hug-uri?
situatia ii ca ea ii mai retrasa putin la scoala pentru ca ii este rusine de colegi...dar cat sa stati amandoi intr-o banca sa vb ii destul de ok [[daca ti la ea]]
si na dupa scoala va continuati relatia.
dar cel mai ok ii sa o iei frumos de manuta.o duci in parc/suc/mall si ii spui situatia, si impreuna cadeti de acord la o intelegere [ce faceti la scl cum faceti]
si sa nu uiti sa ii spui ca nu-ti place comportamentul ei
xaxa.hf ^^
Pai ea ti-a spus-o, si apoi a asteptat ceva miscari de la tine! ar fi trebuit sa-i acorzi atentie, si sa-i faci curte foarte frumos complimente, sau mici cadouri, asta o va cuceri complet va urez o relatie minunata
Uite o parere de la un baiat priceputaca tot impartasiti atatea lucruri incearca sa cumperi o cutie de bomboane si un tradadir si fai o invitatie la un film 3D ceva frumos desen animat ceva pentru ca dispune pe oricine.Fa-i intrebarea daca doreste sa fiti iubyti nu amici si sa fie ceva serios asta daca o iubesti ii zici, restul vine de la sine.
Astept funda ta
Eu cred ca ar fi bine sa deschizi subiectul pe mess, sa ii spui cum ramane cu discutia voastra despre " voi" sau sa ii spui ca tu ai vorbit serios in legatura cu faza ca vrei sa ii fi iubit Banuiesc ca ea crede ca ai zis-o in glume sau cine stie poate nu era ea atunci online pe idd-ul ei Bafta!>D: