Sigur te place.Incearca intai in gluma sa-i afli intentiile, iar apoi poarta-l intr-o discutie serioasa. Daca si tu esti de acord puteti fi impreuna, daca nu asta ii e scopul spune-i s-o lase mai moale, puteti fi doar prieteni!
Aa, cand ii vorbesti despre relatie vb cu hotarare si seriozitate ca sa inteleaga ce vrei de fapt!
Sper ca te-am ajutat macar putin...
Dupa vb takle el te place incearca sa faci primul pas sau discuta cu el pe tema asta
Sigur ca te place. Dupa cele spuse cred ca e indragostit de tine, ii placi foarte mult!
Eu zic ca te palce... dupa tot ce ai zis, daca nu risti, in viata nu reusesti, prinde o ocazie cand sunteti doar voi doi si incearca sal saruti
Crede-ma ca nu neaparat trebuie sa te placa cand iti face treburile care le-ai mentionat te-ai gandit ca poate baiatul e de gasca si asa se comporta el chiar daca mai umbla hormonii prea mult in el Vb bunicului meu P. A nu are ochi! Dar sunt sigur ca u esti frumoasa! Si chiar daca am numele Demel sunt fata
Eu una zic ca da adica asa ar parea, dar vezi depinde si de ce porecla, de ce iti spune cand sunte`ti singuri. dar poate fi si o simpla prietenieEu zic sa risti putin mai mult...ai putea sa incerci sa-l saruti atunci cand sunteti voi singuri si daca vrea... sper sa-ti fie folositor raspunsul.:*