Ha sant multe categorii:
daca esti la oras:
plimbate pe role si te prefaci ca ai cazut dar la el in brate sau cu sckatbordul.Sau mai poti sa te dai cu parfum si sa-l ajutiin privinta cu multe chestii.
daca esti la tara:
alergi si te prefaci ca nul vezi si vi la el in brate.Sau poti sa faci iposibilul.
Baftaaaaa! Sper ca te-am ajutat.
Pai daca este mai Smecher incearca sa faci cu el pe indiferenta di totusi pune pe o colega sa se uite dupa el sa vada daca el se uita la tine iti spun din proprie experientaSucces!
Sa iti "traga mai multe atentie"? ).
Pur si simplu vorbesti cu el.Nu stii sa faci asta, o sa fii out!
Numai bine!
Am ikerkat de mai multe ori dar nu se uita la mine dar de fapt parintii mei sau intilnit la o adunare la scoala si mamica sa mi-a zis ca el ma iubeste dar de fapt cind suntem la scoala sau in alta parte nici nu ma baga in seama
Hmzz imbracate mai provocator mai sexy
asta cu siguranta o sa-i atraga atentia foarte mult
dar 99% depinde si cum arati
Desigur ca ma imbrak sexy in fieke zi dar ori cum nu imi trage atentia
Intr-o zi eram suparata pe profa dar el m-a intrebat de ce sunt suparata si mereu imi arata limba si ca ma saruta dar de fapt nici nu imi zice nimic de genul te iubesc sau alt gen
Am incercat sa il fac si gelos si am vazut ca cind vorbeam cu cineva din prieteni mei el vorbea urit cu ei dar vreau sa aflu daca ma iubeste
Stai tu de vorba cu el, e imposibil sa nu stea de vorba cu tine, asa timdit e? sau ce se intampla?
In scoala in care inveti tu se preda "Limba si literatura romana"?
Si cam cum mi te imbraci
ahh acesti ochisorii ai meiiii deja incearca sa mi te desbrace din priviriiii ai'leo
"sclatbordul" "ajutiin" "iposibilul" "sant".
Cum poti da sfaturi?
Sa se parfumeze?
Deodorant nu ajunge?
Crezi ca daca "duhnesti" a parfum de la 100 km vei reusii ceva?
"Mama ce pute asta a parfum nu mai pot sa respir, help"!