Da si asta este o cauza. Daca "se trezeste" inseamna ca esti in forma si ca ai "hormoni care topaie"! Ce varsta ai?
Cati ani ai? ( daca ai intre 16-18 ani si nu ai facut niciodata sex da asa e din cauza lipsei )
Pai iti recomand sa o faci mai des...cel putin odata pe luna ( ca doar esti tanar nu poti sa zici ca ai imbatranit si nu mai poti )
De doua ori pe zi e absolut normal la varsta ta si cel putin 10 ani de acum incolo
Parerea mea, da-i bataie frate, fa acum ce nu poti sa faci mai incolo! Si e bun de 2 ori pe zi daca te simti in stare, eu ziceam doar 1 data dar e bine si asa la varsta ta,
bafta bro
Da e si lipsa.dar nu e rau ca se trezeste asta inseamna ca vrea mai rau e daca face pe mortu
Lol doar de doua ori pe zi...eu trebuie sa merg constant cu mainile in buzunar ca sa nu ofensez pe nimeni
Bun...din cauza ca nu faci prea des
I s-a urcat nebunelile la cap Macar 1 data pe saptamana Aratai si lui ceva mai nou. locuri mai umede si mai umbroasee
Pai incearca sa ii stabilesti niste ore clare de somn.S-ar putea sa ii fie foame si atunci trebuie sa o hranesti cum se cuvine. Daca se trezeste strigand linisteste-o!
anonim_4396 întreabă: