| 2OchiAlbastri a întrebat:

Buna happy. Imi puteti spune si mie din ce cauza se "trezeste" de doua ori pe zi? Oare din cauza lipsei?

10 răspunsuri:
| Yhugato a răspuns:

Da si asta este o cauza. Daca "se trezeste" inseamna ca esti in forma si ca ai "hormoni care topaie"! Ce varsta ai? laughing

| Constantin112 a răspuns:

Cati ani ai? ( daca ai intre 16-18 ani si nu ai facut niciodata sex da asa e din cauza lipsei )

| 2OchiAlbastri explică (pentru Constantin112):

20 am, si am facut sex acum 7 luni sad

| Constantin112 a răspuns (pentru 2OchiAlbastri):

Pai iti recomand sa o faci mai des...cel putin odata pe luna ( ca doar esti tanar nu poti sa zici ca ai imbatranit si nu mai poti laughing )

| grab a răspuns:

De doua ori pe zi e absolut normal la varsta ta si cel putin 10 ani de acum incolo happy

| Yhugato a răspuns:

Parerea mea, da-i bataie frate, fa acum ce nu poti sa faci mai incolo! Si e bun de 2 ori pe zi daca te simti in stare, eu ziceam doar 1 data dar e bine si asa la varsta ta,
bafta bro

| Demonull a răspuns:

Da e si lipsa.dar nu e rau ca se trezeste asta inseamna ca vrea laughing mai rau e daca face pe mortu

| AnalbagRevine a răspuns:

Lol doar de doua ori pe zi...eu trebuie sa merg constant cu mainile in buzunar ca sa nu ofensez pe nimeni

| BlackTime a răspuns:

Bun...din cauza ca nu faci prea des
I s-a urcat nebunelile la cap Macar 1 data pe saptamana Aratai si lui ceva mai nou. locuri mai umede si mai umbroasee

| sebby27 a răspuns:

Pai incearca sa ii stabilesti niste ore clare de somn.S-ar putea sa ii fie foame si atunci trebuie sa o hranesti cum se cuvine. Daca se trezeste strigand linisteste-o!