Daca tear fi iubit nu ar fi fost cu alta, tu esti roata lui de rezerva te tine pe locul 2, capul sus nu fi prostuta si nu il mai baga in seama ca nu te merita, nu vezi cat de plin de el se simte trimitanduti poze cu el ca foto model si cu noua lui iubita, tu te gandesti la el si el e cu alta, saruta pe alta si imbratiseaza pe alta toate lucrurile alea pe care ti le spune sunt doar vorbe in vant, stiu ca nu o sa ma asculti dar macar am incercat sa iti dau un sfat
Buna.
Din contra, vreau sa aud mai multe pareri. Si eu m-am gandit la varianta asta. Mi-a trimis cred ca o poza cu ea singura si una cu ei doi, nu vorbeste intotdeauna frumos despre noua lui iubita. O critica destul de des si acum cateva saptamani ( pana sa se combine) ca ii lipsesc destul de multe ei ca femeie, insa ca arata bine si ii place de ea.
Nu zic ca ma iubeste, poate doar in adancul sufletului meu sper sa mai simta ceva pentru mine, pentru ca am avut o relatie plina de emotii si momente frumoase.
Multumesc pentru opinie
De ce nu este cu tine daca tot te lauda atat? Tu pentru el esti rezerva lui in caz de nu ii mai merge relatia actuala. Si vad ca se pricepe foarte bine la asta. Ca te face sa stai numai cu gandul la el. Dai dovada de naivitate. Ia respinge-l subtil sa-l vezi cum se comporta. Daca tine la tine te va cauta si-n gaura de sarpe.
Situatia este mai complicata decat am povestit, eu inainte sa fiu cu el, am fost impreuna cu un prieten de al lui. Practic dupa despartire noi am avut o relatie de care stiau destul de putini apropiati. Nu stiu daca sa fiu chiar o rezerva, are foarte multe fete dupa ël. Dar na, probabil una in plus nu strica nu?
Haha, da, se pricepe. Cum am mai spus, poate eu in sufletul meu doresc sa fie ceva mai mult din partea lui. Ca se joaca, ok, dar totusi de ce tot imi spune chestiile alea? De ce tot ce se intampla in viata lui, bine sau rau, simte nevoia sa-mi spuna mie? Asta ma oftica si mai rau. Ca nu stiu de ce face toate astea.
Probabil ca ține, totusi, la tine si esti confidenta lui.
Probabil. Intr-un anumit fel, poate tine, intr-un mod "maniac" (? sa numesc asa). Fiecare tine si iubeste diferit. El totusi mi-a spus acum ceva timp ca daca o sa-i dau impresia vreodata ca-l astept sa se intoarca in tara nu-i fac placere. Ca vrea sa ma stie bine.
Stie sa umble la sentimente, ma lasa foarte confuza. Totusi cred ca o sa-l ignor si o sa ma axez pe mine, nu cred ca ma va cauta atat de des avand in vedere ca e ocupat cu proiecte si acum mai nou are si o relatie.
Mi-am inchis retelele de socializare acum o saptamana, m-a cautat imediat sa vada daca l-am blocat. Ca-mi povesteste despre jobul lui si ce se mai intampla e una, dar ca-mi povesteste si despre noua lui relatie, imi da impresia ca vrea sa ma faca geloasa sau pur si simplu sa se laude. Tipa arata bine, dar atat. Ma mai si intreaba cateodata, "Iti arat ceva? sau esti geloasa?" iar eu mereu ii spun ca nu am de ce, desi crap in sinea mea. Cred ca si-a dat seama oricum ca simt ceva pentru el.
Cel mai bine. Ar trebui sa iti vezi si tu de proiectele tale de viitor. Gandul numai la el nu cred ca ti-ar aduce prea multe beneficii. Pe parcurs vei mai vedea ce va fi. Succes!
beausingurlamasamea întreabă: