You go girl! La varsta asta nici baietii nu pre stiu ce vor, si, desi nu vor sa o arate, sunt foarte nesiguri pe ei si se tem sa nu fie respinsi/ sa nu se faca de ras. Asa ca iti revine tie sarcina de a face ceva concret. Pur si simplu invita-l tu sa vedeti un film/ la un concert/teatru/etc. Undeva unde sa aveti ceva de vazut/facut impreuna, ca apoi sa aveti despre ce vorbi si schimba impresii. Probabil se va simti flatat ca il placi. Daca e prea las sau prea socat sa accepte, poti sa continui cu " pacat, as fi vrut sa ne cunoastem mai bine. eu oricum ma duc, daca te razgandesti"
Bafta!
Nu va mai tachinati si nu mai radeti in timpul orelor de romana, ai nevoie. Pentru a putea rade la ore ori sunteti colegi de banca ori sta in fata, spate, dreapta/stanga, caz in care poate fi doar prietenia "colegiala" ce se formeaza, eu personal nu as lua prea in special aceste joculete cat timp el place pe alta, spune-i ca iti place de el si vezi cum reactioneaza, poate iti va da tie o sansa.
Valeuu mamica, dar ce periculoasa avem aici(lavinyk0910).Unde te crezi mai? Pe gârla? Esti tu olimpica cand o sa imi vad eu ceafa fara oglinda, sau alta metoda ajutatoare.Ne-am dat dracu toti, suntem olimpici.In cel mai bun caz cred ca ai ascult prea mult melodia BUG Mafia -Olimpiada, si te-au descris foarte bine acolo, si na, esti olimpica. BRAVO!
Nice don. Ciudat e ca mie nu mi-a aparut la notificari raspunsul ei, al tau da, cred ca "olimpicii" sunt invizibili pentru mine Vot din partea mea don.
lavinyk0910 tu vei fi olimpica atunci cand va face plopu pere si rachita micsunele.
Mersi.Mai,ea chiar este olimpica, dar in felul ei.Aaa, si cum dau si eu vot? Sunt cam newbie pe aici si ma cam bate chesti asta
Ai in dreapta raspunsului, in coltul de jos, Evalueaza//Raporteaza, dai pe "Evalueaza" pentru vot.
Imi cer mii de scuze in fata adevaratelor vaci.Ea este o jignire pentru regnul animal.
Ah, people, comme on! Doar pentru ca avem deschisa posibilitatea de a da un raspuns nu ne face autoritati in domeniu si nu ne da o postura de autoritate fata de cel/cea care intreaba. Haideti sa incercam sa raspundem obiectiv, si strict legat de intrebarea pusa, e cel mai constructiv si mai corect asa. Sa lasam prejudacatile la o parte, ca nu avem cum sa stim cum e cineva de fapt din doar cele cateva randuri ale intrebarii. Peace & love!