Ti a venit menstruatia, deci nu....nu te mai stresa atat, stresul apare cand nu esti bine informata
Am încercat sa ma informez cât am putut, dar momentan chiar nu știam cum sa interpretez aceasta durere
Daca mensturatia vine, nu ai ramas gravida de la ce ai facut inainte sa vina.
In plus, daca se rupe prezervativul va dati mereu seama. Nu exista motive de ingrijorare
Cum de tu nu urasti prezervativul ca multe femei hetero?
Bună! Dacă menstruatia este prezentă, atunci riscul de sarcina este minim (nu imposibil, in primele luni, acest lucru nu este imposibil).
Dacă vizitele tale la un dr. ginecolog sau chiar endocrinolog nu au loc cel putin o data pe an, din moment ce ti-ai început viața sexuala, cred că ar fi cazul să o faci.
Numai bine!
Încercam sa ne protejam mereu, dar cumva ma tot tem de vreun accident, acum parca orice schimbare mi se pare ceva neobisnuit in starea mea
E grav daca esti insarcinata si ai menstruatie....mai invata!
Merg constant la medic, mai alea ca am probleme cu tiroida și sunt sub tratament. La ginecolog merg de câteva ori pe an pentru analize de rutina, acum însă am întrebat aici pentru ca nu pot ajunge la un medic iar orice simptom ma îngrijorează
Am peste 18 ani, știam ca poate exista și cazuri in care menstruația intr-o forma diferită chiar și in sarcina
"Desi nu este o menstruatie in adevaratul sens al cuvantului, o menstruatie peste sarcina (cum este denumita popular) poate aparea, fapt ce conduce la confuzii referitoare la momentul conceptiei."
Informează-te, domnule ce aveti fantezii cu sora dvs.
Anumite prezervative conțin si spermicizi (Un lichid ce omoara spermatozoizii).
Prezervativele sunt sigure in 99% din cazuri, nu te teme sa il folosești. Decât puțină atentie cum il deschizi, cum il pui si la intepaturi(il verifici inainte)
Ok, Desi suntem atenți mereu se pot întâmpla și accidente. Oricum momentan aștept menstruația și o sa văd ce se întâmpla. Mulțumesc
La fel si eu, probleme cu tiroida. Nu te îngrijora, schimbările hormonale sunt normale. Însă multă grijă, întotdeauna indruma-l pe partener sa poarte prezervativ, caci dacă ai menstra neregulată, automat si ciclul este neregulat ( perioadele de ocupație).
Ai grijă de tine!
Da, mult stres am avut in perioadele trecute și cumva m-a afectat. Prezervativul l-am pus mereu indiferent de perioada dar uneori stresul accentuează tot. O sa avem mai multă grija.
Vezi ca sursa ta e gresita. NU e normal sa existe menstruatie cand se ramane! PUNCT
Mai baiatule, ma inveti tu pe mine, ca femeie fiind?
Sangerarile in timpul sarcinii exista! Se numeste menstruatie peste sarcina, numele fiind dat popular!
Uneori, o dereglare a ovulatiei, cu aparitia sarcinii mai aproape de o noua menstruatie, poate declansa sangerarea la data asteptata.
Stresul duce la dereglari hormonale, stai linistită, nu ai nimic! Iar pe raspunsurile si sfaturile lui Lrs nu te poti baza! Privește numai ce întrebări poate adresa respectivul om.
E o problema de sanatate acolo
Femeie e aia care se intretine singura, nu mai traieste pe banii parintilor, nu cred ca e cazul....esti doar o fata.
Nu confunda o sangerare in timpul sarcinii cu menstruatia!
Mai invata, stai jos, nota 4! (cu indulgenta!)
Sunt pe banii mei, lucrez si imi place ce lucrez (in cadrul învățământului). Am apartamentul meu in Bucuresti și nici macar o dată nu am stat după banii părinților. Parerea mea ar fi sa nu te mai bagi in vietile oamenilor si sa nu i mai caracterizezi dupa cum iti vine tie, necunoscandu-i nici macar un pic!
Popular este denumită menstruatie peste sarcina! Ai fost la ora de biologie?
Apartamentul ala l ai cumparat tu?
Un om care munceste la ora asta doarme! doar daca nu lucreaza in programare, ca mine....sau tura de noapte!
Nu esti pe banii tai, ai doar salariu relax
NU este menstruatie aia, femeia lui dzeu
https://www.healthline.com/health/pregnant/period-and-pregnant
https://flo.health/......e-a-period
poftim!
Vara nu lucrez din moment ce sunt in invatamant, se vede ce te duce mintea!
Programul de somn ramane acelasi...
Interesant ca nu mai deschizi subiectul cu "menstruatia" din timpul sarcinii
beausingurlamasamea întreabă: