Buna.Ar fi trebuit sa stii pana acum ca da, sangerarea intre menstruatii poate aparea dupa ce ai administrat pastila de a doua zi, ca efect advers.Mai sunt si altele, le poti citi aici (te sfatuiesc sa citesti intreg articolul):
https://www.medic.chat/medicamente/pastila-de-a-doua-zi/
Ce sens are sa iei pastile atat de des?
Alea au atat de multe efecte secundare ca-n cativa ani poti ajunge sa faci cancer si dispari rapid, in loc sa te bucuri de viata ta, de copilasul tau, de o familie fericita si de sex protejat cu prevervativul.
Ai nascut si tu tot habar nu ai cum functioneaza sistemul de reproducere feminin!
Nu aveai nevoie de pastila de a doua zi, daca abia ti s-a terminat menstruatia.
Evita pastila de a doua zi! Este o bomba hormonala care in timp produce cheaguri si alte probleme circulatorii.
Un pachet de prezervative e mai ieftin decat pastila de a doua zi.
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, ai 50% gratuitate. La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti
Iar acum mergi la ginecolog sa vezi exact de ce ai sangerari.
Unde reiese din ceea ce am relatat ca am luat o dupa fiecare " partida"? S a intamplat atunci!
Bai nene, hai sa ti zic o chestie, am ramas insarcinata cu tot cu pastila dr a doua zi! O prietena la fel! La 3 ginecologi am fost! Controale lunare! Asa ca daca nu stii situatia, nu te baga in seama! Nu am avut niciodata astfel de scurgeri, decat menstruația normala!
Si sa ti mai spun o chestie? Tinand cont de dereglările de dupa sarcina, de faptul ca menstruația " isi ia timp" vreme pana la maxim 16 luni de zile sa se regleze si de faptul ca inca nu e regulata, nu pot deduce cand sunt la ovulație! A existat ovulație imediat dupa menstruatie sau chiar inainte! Nu e batut in cuie sa fie in a 14 a zi. Sa nu mai zic ca inainte de sarcina aveam doar de 11 ori pe an, ciclu menstrual, caci un ciclu menstrual la mine ține 35 de zile, nu 28, iar menstruația undeva la 5-6 zile! Capish? E usor sa sariti! Uite cu toata informația detinuta, corpul se schimba, apar dereglări etc!
"Fix la 5 zile de cand am luat pastile au inceput aceste mici scurgeri."
Confuzia a parut cand ai spus ca ai luat PASTILE... iar usurinta cu care ai luat dupa sarcina, m-a dus la gandul ca obisnuiesti sa iei frecvent aceste pastile, in loc sa folosesti protectie.
"Bai nene", daca esti asa desteapta, inseamna ca nu ai nevoie de sfaturi! Atunci nu mai cere!
Te agiti degeaba! Ce treaba are ceea ce stiu eu si ce am scris ca raspuns pentru tine cu ceea ce am intrebat aici! Ah, faptul ca stiu te indigneaza? Draguta, in viata asta tot invatam! Mersi.
Inteleg, nu, e de urgență, sub nici o formă nu o iau constant! Ori am scris gresit ori s-a produs o eroare la momentul trimiterii si se " autocorecteaza "... pai de la sarcina pana cand am luat pastila au trecut ceva luni bune... mulțumesc
N-ai cu cine.
Asa a si ramas insarcinata, ea crede ca pastila de a doua zi protejeaza si partidele de dupa pastila.
Mai sunt pe aici care intreaba de aceeasi chestie si nu invata nimic din raspunsuri, macar sa stie pe viitor.Super draining sa vezi cum le explici degeaba.Totusi, nu vad OP sa mai aiba intrebari pe subiect.
Pastila de a doua zi vine la pachet cu o gramada de efecte secundare: dereglari majore ale ciclului menstrual si al ovulatiei pe o perioada de 6-12 luni, afectand sistemul hormonal, putand declansa chisturi ovariene, fibroame uterine sau chiar tumori.
Cum o asemenea pastila are efecte secundare serioase asupra corpului uman este recomandata sa fie luata o singura data in viata unei femei.
PREZERVATIVUL este unica protectie care nu are efecte secundare, nu doare, nu provoaca disconfort, costa cat o guma de mestecat, este usor de pus samd. Prezeravtul protejand complet impotriva unei sarcini si BTS-urilor avand avantajul ca elimina stresul unei posibile sarcini, facand ca partida sexuala sa tina mai mult timp si orgasmul sa fie mult mai intens.
George0197 întreabă: