90% din fete asteapta bani
sunt fata, am un prieten, nu pot spune ca eu sunt materialista, mai sunt si fete ok, dar intrebarea este, oare de ce baietii fara bani, sau care le tin pe fete in parc sunt singuri?
Pe langa cele enumerate de Crisu, adaug : singuranta, devotament, vrem sa ne laude, sa ne rasfete, sa ne tachineze . Vrem si bani, desigur dar nu asa cum intelegeti voi, prin bani trebuie sa intelegem ca baiatul isi permite sa umble curat, sa se imbrace frumos, sa miroasa a curat si apoi sa foloseasca parfumul, sa aiba pantofi de sport curati si nu rupti...sa aibe grija de tunsoarea sau de freza lui, sa aiba dantura ingrijita si placut mirositoare,! da, da ....toate astea costa bani! si astia sunt banii la care ma refer eu. Si pe langa astea ar fi frumos sa-i ramana si un ban de buzunar pentru diferitele situati
.
Palomma e sincera o admir, are dreptate asa e banii restul nu prea conteaza
Buna.
Fetele sunt complicate şi complexe, de neînţeles. Nu poţi şti ce e în mintea lor şi nici nu e recomandabil să încerci să afli.
fetelor le place să viseze şi că în general aşteaptă lucruri măreţe de la cel căruia decid să îi dăruiască inima.
Desigur, nu toate fetele sunt nişte mici ţesătoare romantice ale unui ideal de negăsit. Şi majoritatea pricep destul de repede că băiatul lor perfect există într-un ţinut imaginar roz, presărat cu alte câteva mii de plăsmuiri magice şi că s-ar dezintegra fulgerător la primul contact cu pământul.
Dincolo de preferinţele personale inima fiecărei fete va tresălta la vederea unui băiat îngrijit, mirosind frumos, cu un zâmbet drăgălaş. Calităţi pe care le poate bifa oricine, cu puţin efort. Poate că fetele nu sunt fiinţe la fel de sensibile la stimulentele vizuale ca băieţii, dar sunt în mod sigur mai atente la detalii şi au un simţ al observaţiei mult mai acut. Aşa că da, va observa că ai uitat să intri la duş după ce te-ai întors de la meciul săptămânal de fotbal cu băieţii, sau că nu consideri necesar să îi faci cunoştinţă treningului tău scump cu maşina de spălat.
Bineînţeles, asta nu înseamnă că o fată e atrasă doar de aspectul fizic. E adevărat, acesta contează, într-o măsură mai mică sau mai mare, în funcţie de fată, dar dacă nu vine la pachet şi cu ceva calităţi morale, e cel mai adesea inutil.
Fiecare fată visează să fie Julieta unui Romeo modern, atrăgător, inteligent, charismatic, amuzant, înţelegător, care să o protejeze de toate pericolele lumii exterioare, întreţinându-i în acelaşi timp iluzia independenţei, care să priceapă nevoia ei de a-şi petrece timpul cu prietenele şi să îi respecte libertatea, dar care să fie suficient de gelos pentru a-i demonstra că o iubeşte.
O fată va aprecia toate calităţile superbăiatului de mai sus, va visa la ele şi le va căuta în permanenţă, dar îşi va dori lângă ea pe cineva cu puterea de a o face fericită. Nu pe brunetul de 1. 90, cu ochi mai adânci ca marea şi muşchi de fotomodel, ci pe băiatul drăguţ, care îi face inima să bată de zece ori mai puternic.
Un băiat inteligent şi sensibil. Care să nu o batjocorească pentru că îi place să citească şi care să nu fie prieten doar cu cărţile de joc. Fetelor le plac băieţii cu care pot să întreţină o conversaţie, care le învaţă lucruri noi, care le spun poveşti. Băieţii care ştiu să aprecieze un apus de soare şi care găsesc frumuseţea din spatele aparenţelor.
Un băiat care să o iubească şi să o respecte. Orice fată va căuta băiatul care îi poate pune în palmă lumea lui, care va vrea să o cunoască şi va înţelege cât de complicată e. Băiatul real de care se poate îndrăgosti şi pentru care va da uitării orice portret ideal ascuns sub pernă sau atârnat pe perete. Pentru că nimeni nu e perfect, dar două fiinţe imperfecte pot da naştere la ceva magic.
Orice fată are criteriile ei, lista nesfârşită de calităţi pe care le caută la un băiat. Fetele sunt idealiste, visătoare şi pretenţioase. Dar au în acelaşi timp capacitatea de a atârna visul în cui şi de a săruta cu curaj orice broscoi cu inimă de prinţ.
Dumnezeu sa va inteleaga (si sa stea sa va citeasca) pe voi, fetele!
Deci vladutzu: fetele vor sa faci sala si sa iti iei un job tare!
Banii asta vede sincer tu ai sta cu el pentru nimic? nu vreau sal jignesc da cum arata si strabunici arata mai bine
Asa ca punete pe facut banii astia sunt esentiali vietii nu iubirea ori cu ea ori fara ea fara banii tot sarac esti
Da ai dreptate e urat rau
si nu, nu as sta nici cu bani nici fara
eu la un baiat ma uit la fizic, am un tipar care imi place, stiu ca e o greseala, ca poti da peste unu frumos de iti rupe oasele si ca nu ar trebui sa conteze asa mult fizicul, dar asta sunt eu, si consider ca este mai in regula sa te uiti la fizic decat sa te uiti la bani
anonim_4396 întreabă: