Ok ideea e ca prietenu tau se crede el Motu . Cunosc si eu oameni care fac numai ce vor ei -ca asa e ok -parerea celorlalti e naspa -nu stiu ei ce zic ..Eu am gasit sa zic asa o arma impotriva acestor oameni:-Dovedeste-le ca se inseala . Daca o sa crezi ca poti o sa Reusesti-tu esti si intr-o mica sacadere de Incredere.Ca asa te face el sa pari -Tu esti aia mai fraiera numai ce zice el e bine nu? Da-i peste nasa :Gen -Vezi bai animalule ca si eu am Dreptate.Cu timpu daca o sa dovedesti ca esti matura si pe picioarele tale o sa te respecte stiu ce zic! Sper ca te va ajuta!
Incearca sa teeci peste timiditate...gaseste pe tine in interior. daca chiar vrei ceva poti sa ai. bafta
Tocmai pentru ca te simti "inferioara" partenerului, nu-ti reuseste nimic.
Unii au ghinionul sa traiasca in umbra altora, intr-o perfecta umbra, si din pacate, tu acolo esti.
Nu trebuie sa te gandesti la viata cu el, ca la o competitie, voi pana la urma va iubiti, sau concurati pentru postul de "sef" in relatia asta?
Cand mai are astfel de veleitati, fa-l idiot, si trimite-l la plimbare sa se racoreasca putin pana ii trece.
Pana la urma, daca lucrurile nu se indreapta, o sa trebuiasca sa te gandesti la posibilitatea de a-ti schimba partenerul, sa te apropii de cineva cu a carui personalitate sa te potrivesti. Din ce ai scris tu mai sus, actualul iti devoreaza prin comportament personalitatea ta, si asta e destul de greu de reparat.
Schimba-l....sau SCHIMBA-L, cu altul.
Succes sa ai.
Comunicarea si intelegerea nu trebuie sa lipseasca intr-o relatie, deschide o conversatie pe aceasta tema cu prietenul tau si explica-i ce si cum stau treburile cu tine si roaga-l sa te inteleaga si totodata sa te ajute daca nu doreste ca relatia dintre voi doi sa se raceasca si cu timpul sa se intrerupa, explica-i ca acele vremuri cand baiatul invita la restaurant o fata pe banii lui au apus de mult, acum se face jumi-juma plata( vad ca genul asta de fata esti, nu toate sunt asa) mai explica-i de nevoile tale de fata si ca iti este jena ca sa-i ceri mereu bani( asta daca nu e vreun chitros) pentru a-ti cumpara o rochita, un chilot, etc. Cand te-ai culcat prima data cu el tot din frica ai facut-o sau ca ai vrut, ca ai simtit nevoia sa o faci? Asa e si cu servicul, degeaba cauti ceva de munca daca nu ai atragere pentru acel post, cauta-ti ceva ce ti se potriveste tie, un job par-time, exista o gramada(depinde si in ce oras esti)
Buno, in orimu rand te subestimezi ca femeie. orice femeie e superioara oricarui barbat, din acel punct de vedere. fii mai volubila si tine l la respect cu bunaciunea ta
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: