Incearca sa-ti faci neaparat o prietena dar sa te indragostesti de ea.Conteaza mult, o sa-ti schimbe mentalitatea si n-o sa te mai simti asa
Si Julio Iglesias si-a dorit mult sa ajunga un forbalist renumit. Datorita unui accident de masina care l-a lasat paralizat pentru un timp nu si-a mai putut realiza visul. Cand era la spital a primit o chitara si asa a inceput sa aiba un alt vis.
Eu am fost acum ceva timp diagnosticata cu un cancer rar al sangelui. Dar nu am renuntat.Pentru ca aveam o sansa mica dar era sansa mea si am castigat.
Nu poti renunta la ceea ce iti doresti oricat de mica ar fi sansa ta de a-ti realiza dorintele. Nu ai putut deveni fotbalist. Ok. Poate ca asta e sansa ta de a deveni mai bun la altceva. Nu renunta niciodata la ceea ce iti doresti. Cateodata imposibilul devine posibil fara ca tu sa iti dai seama.
In privinta prietenei tale sau a fostei. Gandeste-te asa:a fost o fata de la care am invatat ceva, sa fiu mai atent cu persoanele din jurul meu si sa stiu sa apreciez fata speciala care va aparea in viata mea. Pentru fiecare exista un suflet pereche. Va aparea si al tau.
Petrece mai mult timp cu tine, invata sa te cunosti mai bine, sa iti stabilesti prioritati. De multe ori e bine sa vezi prima treapta si nu toata scara. Adica ia totul pas cu pas.
Va fi bine. Ai incredere in tine. Esti puternic si poti deveni din ce in ce mai bun in ceea ce faci.
Succes!
Incearca sa iesi mai mult, fa-ti o prietena, astfel vei vedea altfel lucrurile si vei avea de lucru.
Bafta!
Cum poti sa spui ca nu mai vezi nici un motiv sa mai traiesti? Sunt oameni care ar da orice pentru cateva clipe. Eu nu sunt genul foarte prietenos imi place sa petrec timpul singur. Nu prea stau la calcultor si nu intru pe facebook sau alte porcarii de genu asta. Imi place sa petre tipmul afara, sa filmez si sa editez. Cand eram mai mic si mie imi placea sa joc fotbal. Am fost si la un club(eram portar). A fost bine pana mi-am dat seama ca sunt praf la fotbal adica in timp ce ceilalti progresau eu ramaneam la acelasi nivel asa ca m-am lasat de fotbal. De jumatate de an joc baseball si am fost la un campionat de oina si am venit acasa cu o medalie deci nu am stat acasa sa ma joc pe calculator si am incercat ceva nou. Visul meu a fost sa fiu un vlogg-er cat de cat cunoscut. din pacate au fost 3 "prieteni'' care m-au facut sa renunt. Trebuie sa existe ceva cu care sa iti ocupi timpul. Sigur mai esti bun si la altceva doar ca nu stii inca cat despre fete...toate la timpul lor iti las id-ul meu(yo_ninja_andrew) daca te plictisesti si vrei sa vobesti cu cineva. Bafta
Ma tii minte cum se numea filmul cu pricina? :)
http://filmeonlinenoi.do.am/index/la_vida_sigue_igual_1969/0-1008
Din pacate nu este integral :(
Este si pe Youtube, dar fara subtitrare.
anonim_4396 întreabă: