Depinde cine a vrut despartirea. Daca el spune ca se plictiseste intr-o relatie fara sex atunci renunta, e adevarat ca o relatie fara sex nu se poate dar daca asta provoaca doar plictiseala atunci lipsesc sentimentele. Cred ca te vrea doar pentru sex, tu decizi daca vrei aceasta relatie.
Recomand sa nu accepti!
Omul nu se schimba peste noapte si daca ti-a dat papucii cu ani in urma, te asigur ca nu s-a indragostit asa din senin de tine, dar moare sa aiba sex gratis cu tine, de ceea nu-l doare gura sa te minta, spuandnu-ti exact ceea ce tu vrei adica: relatie seriosa cu el.
Categoric NU as crede un asemenea excroc!
Papucii mi-a dat cu 2 luni in urma, iar de o săptămâna am început din nou sa vorbim, nu prea dă semne ca ar vrea sa fie cu mine doar pentru sex, pentru ca îmi da seen și multe alte lucruri pe care un baiat care vrea sa obțină asta nu le-ar face. Totuși știu cu ce se mănâncă relațiile din interes, baietii nu le spun fetelor dinainte sa aibă o relație, iar asta m-a pus pe gânduri…
Nici un barbat nu se intoarce acolo unde a scuipat odata, decat daca are un interes strict.
Decizia oricum iti apartine, dar trebuie sa-ti spun ca nu este dragoste aici, doar un interes meschin din partea lui.
Trebuie sa ramai virgina pana cand gasesti persoana de care te indragostesti si simti ca este mai importanta decat propria persoana si vrei sa te casatoresti cu ea si dupa casatorie faci sex, dupa 18 ani. Nu cred ca baiatul se va casatori cu tine la ce povestest, vrea doar sex si ar fi posibil dupa sa te lase.
Iubit la 15 anisori?
Nu crezi ca esti mult prea mica pentru a face sex?
ce relatie serioasa crezi ca incepe cu sex?
Nici una!
Relatia serioasa incepe cu casatoria, dar nu este cazul la tine, fiindca esti copil mic inca si lega nu ai voie sa te casatoresti nici daca vrei tu, dar ma indoiesc ca parintii tai ar aceepta asta.
Cred ca barbatul ala s-a referit la prostitutie, intai sa se culce cu tine ca sa vada cum esti la pat si apoi sa te vanda pe piata prostitutiei de afara, insemanand ca pentru el treci la o relatie "serioasa" care-i aduce lui bani multi, prin vanzarea ta.
anonim_4396 întreabă: