| georgiana847477483926363 a întrebat:

Buna!
In urma cu cateva zile mi-am pierdut virgininatea si de atunci simt o uscaciune jos si un fel de usturime. Dupa o zi de la actul sexual a inceput sa-mi curga un lichid alb mai mereu si uneori albeața aia gen "branza".
Este vorba de ceva grav?

Răspuns Câştigător
| Ka0ru a răspuns:

Se mai intampla la unele fete dupa primul contact sexual pentru ca sunt introduse bacterii straine in vagin si isi fac un pic de cap drojdiile pe acolo. Daca nu vrei sa mergi la medic intreaba la farmacie de lotiune calmanta lactacyd si clotrimazol si roag-o pe farmacista sa iti explice cum sa le folosesti (ca idee cu lotiunea te speli si clotrimazolul se introduce in vagin dar nu mai stiu de cate ori pe zi). Daca nu are lotiune din aia pe stoc zi-i ce simptome ai si iti da ea ceva alternativ dar clotrimazolul e baza. Sa nu te sperii, se mai intampla si din astea, tu doar concentreaza-te sa o tratezi. Si sa eviti contactul sexual un timp pana dispar de tot simptomele.

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Du-te la doctor si sa nu-l mai lasi vreodata pe nesimtitu' ala cu care ti-ai pierdut virginitatea, sa te atinga! Cum ai putut sa faci neprotejat?! Nu stiu ce aveti in capu' ala!

| georgiana847477483926363 explică (pentru wildthing):

Nu afost neprotejat
pe la sfarsitul actului prezervativul s-a ridicat la jumate dar noi am mai continuat aproximativ 2 min

| Anonimu7041 a răspuns:

Du-te la doctor si afla ce este, fara rusine, dar du-te!
Data viitoare sa fii mai reticenta, poate ai noroc sa fie altceva, dar pe viitor sa fii mai atenta!
Multa sanatate iti doresc!

| alexalx1234 a răspuns (pentru wildthing):

N-au nimic în cap astea. Se *** iar după se plâng pe aici.

| georgiana847477483926363 explică (pentru alexalx1234):

Dragul meu, am pus o întrebare, nu m-am plâns la nimeni. Pana la urma pentru asta este acest site, nu? să punem întrebări despre ce ne frământă

| Teo29 a răspuns:

Poate fi o boala cu transmitere sexuala. Mergi la medic daca persista.
Folositi prezervativul alta data