Să nu îl părăsești pe cel cu care ești până nu ești sigură că amantul a terminat cu nevasta.
Nu stiu daca amanta e persoana cea mai potrivita pentru discutii profunde.
Poate ca incepe sa se formeze o legatura intre voi si este ezitant pentru ca asta complica lucrurile pentru amandoi. Nu stiu de ce nu il intrebi pur si simplu. Nu pot sa inteleg ce e asa de speriat la o adresare directa de toate* femeile evita sa faca asta.
Oricum, incearca sa nu analizezi prea tare posibile scenarii. Barbatii sunt creaturi mult mai simple decat femeile in cele mai multe cazuri.
https://i.chzbgr.com/......t-thoughts
Este clar că și el este atras de tine mai mult decât sexual. Totuși, voi fiind doar amanți ați început relația de la bun început cu acest statut de amanți o eventuală relație serioasă similară căsătoriei dintre voi nu cred că va putea fi posibilă. Între voi sigur sunt acele senzații de nou și de ieșit din monotonie. Cu siguranță nu o să renunțe la soție și familie doar pentru o amantă și pentru niște sentimente care vor trece destul de repede. Succes
Sfatul meu este să porți legătura cu el dacă nu se mai înțelege cu nevastă-sa. Da.i atenție! Faptul că nu poate să stea fără să te vadă zilnic 10 minute pe zi cu tine înseamnă că te vede mai mult ca pe o pradă sexuală. Mai ales că lasă orice preocupare că să te întâlnească. Nu te lăsa descurajata de faptul că.ti spun cunoscuții: "Fii serioasă! Niciun bărbat însurat nu și-ar lăsa nevasta pentru tine!" Încearcă să.l atragi ca un magnet! Mai ales dacă este un potent financiar... Nu te lăsa intimidata de faptul că este însurat. Încearcă să fii cea mai tare. Un pont bun ar fi să te împrietenești cu nevastă.sa să vezi de ce anume se plânge în căsnicia lor. Înțelegi ce zic? Să înțelegi care sunt punctele slabe ale căsniciei lor, dar tu să nu I dai sfaturi ca să meargă totul bine. Vezi și cum arată femeia..Mult succes îți doresc!
Se pare ca amândoi va simțiți confortabili împreună, mai mult decât cu partenerii voștri de viață. Tu ești sigură de acest lucru. Discuta cu el dacă și el simte la fel. La el poate fi doar faptul ca are probleme probleme cu soția sau poate chiar e îndrăgostit de tine și nu știe cum s-o spună; poate ii este frică să-ți spună, deoarece nu e sigur ca și tu ești îndrăgostită de el.
Buna, si eu am fost in situatia lui, cert este ca te vrea pe tine dar nu vrea s-o lase si pe sotie, cu sotia are un trecut, amintiri si sentimente iar pentru el ii este greu sa o lase nici nu se pune problema, de ea poate scapa doar daca sotia pune capat relatiei, pe tine te are ca ii oferi si ai ce nu are sotia, cand este cu tine se simte linistit, relaxat.