Da dezinfecteaza tenul. dar cu siguranta daca il folosesti pentru zona intima te va ustura ff rau. e alegerea ta
Fereasca Dumnezeu Mi-e mila. Femeie in toata firea daca vorbiti de sot si nu stiti...
In fine. daca sotul nu are niciuna din bolile de mai sus, normal ca nu se intampla nimic.
Doamne fereste!
Bună.
Te dezinfectezi cu spirt, nu cu after shave!
El are "hiv" sau "sida"?
Tu ce vârstă ai?
Epilează-te cu ceară, nu cu lamă că nu ești bărbat.
Pa, pa.
Sa iti dai cu after shave la pasa. inebunesti de durere, doamne cum poti sa te gandesti la acest lucru, mai bine decat sa te faci cu bigu i-ati cea mai ieftina crema depilatorie, renunta la un tabiet de al tau nu cred ca o crema te-ar costa foarte mult. si in legatura cu after shave mai bine foloseste o crema cu aloe vera. si faza cu hivul si sida poti lua si u numai daca are si el . oricum daca avea hiv sau sida luai si u cand faceati sex
Stii cat de dureros ar fi. eu nu inteleg femeile care nu se ingrijesc in zona intima. poti lua mai multe boli prin folosirea bigului.
Bună.
Și atunci tu de unde să iei HIV sau SIDA de la el dacă nu are?
Ce vârstă ai?
Pa, pa.
Noi o facem mereu protejat decdi folosim prezervative k eu nu mai iau anticonceptionale.Am o intrebare after shav-ul dezinfecteaza?
Sotul tau are sida? Nu am mai intalnit un astfel de caz.Sincer nu imi prea vine sa cred ca o femeie in toata firea ar putea sa fie maritata si sa aiba un sot care sa aiba sida, iar ea sa nu aibe.Chiar daca folositi prezervative, orce femeie sa-r gandi ca sa-r putea intampla ca acel prezervativ sa se rupa.Scumza-ma dar eu chiar nu cred povestea asta.Cati ani ai?
Daca nu are sida de ce intrebi? presupun ca ar trebui sa fi destul de matura din moment ce esti si casatorita.dar din pacate nu cred ca acest lucru se aplica si in cazul tau
înainte să mă apuc să-ți răspund am intrat puțin pe la tine,să văd dacă ai una și mai bună,că mie-mi place tare mult să "mă" râd;(râd nu rad,că despre aia nu vreau să discut aici); și am dat peste prima,aia când intrebi dacă ai luat vreo boală,că ai tras un fum din țigara prietenei tale,după care am găsit una in care vroiai filme cu gay, că îți cam place să te uiți; la filme cu bărbați care se iubesc intre ei; care bărbați spui mai târziu că sunt toți niște idioți și.nu mai știu cum; in fine; probabil că o să mă întrebi acum - "și ce-i cu asta?"; da,ai dreptate! eu doar vroiam să-ți zic că ai uitat să scrii la final, aici, faza aia cu "scuzați categoria"!
Atat timp cat sotul nu este infectat cu niciuna din aceste boli, nu o poti contacta, nu ai de unde.
Nu are sida dar avem biguri la fel si m-am grabit incurcand bigurile.am pus o intrebare pe forum in mod general nu ca sa rada lumea de mine.