| Bdggwgcdacwhbegysgvg a întrebat:

Bună, întrebare atât pentru fete cât și pentru băieți: Ce părere ați avea dacă iubitului vostru îi este rușine să cumpere prezervative și trebuie să cumperi tu...e ok ca fata să facă asta dacă lui îi este rușine să meargă la magazin sau la supermarket să ia?
Ați fi de acord ca și fete să faceți asta?
Iar voi ca și băieți ce spuneți?
Fără miștouri vă rog...

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Daca ii e rusine sa cumpere prezervative e insuficient de matur pentru a face sex.

8 răspunsuri:
| QCosminQ a răspuns:

Nu vad rostul rusinii in treaba asta. E ceva normal ca doi oamenii sa faca dragoste, cu sau fara prezervativ. Ar trebui ca el sa se invete cu asta, sa nu-i mai fie rusine pentru ca e ceva NORMAL.
Nu vad rostul iar, daca tu ca fata le cumperi. Nu e nicio rusine daca le cumperi tu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și mie ( băiat, dar mna) îmi era rușine. La farmacie, când doream să cer, uitam cum le cheamă. Ei, și?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, nu e de ce sa ii fie rusine barbatului sa cumpere prezervative, si asta nu trebuie numai decat fata sa o faca, barbatul vrea sex, el cumpara prezervativele, nu e de ce sa il intereseze pe barbat daca casiera gandeste despre el ca va avea un act sexual, e total normal sa cumpere prezervative pentru a face un pic de dragoste, nu cred ca rusiea va poate strica toata dragostea care voi vreti sa o faceti!

Sper ca te-am ajutat

| familiaperunok a răspuns:

Iubitul tău sa puna un gay să cumpere prezervative?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai simplu sa le iei de pe internet si sa iei mai multe lucruri deodata. Eu asa fac.

| Bdggwgcdacwhbegysgvg explică (pentru VoidEternal):

Săru mâna pentru răspuns?