| Bia` a întrebat:

intrebare pentru baieti dar si pentru fetehappy. Cum sa fac, ca baiatul pe care-l plac sa ma observe mai mult? El zice ca ma place dar nu mi-a zis niciodata sa fim impreuna.sad Dau fundita pentru cel mai bun raspuns. Pls
Tks:*

Răspuns Câştigător
| Loriii a răspuns:

Incearca doar sa flirtezi cu el, nu i spune in fata ce simti pentru el, crede`ma e o mare greseala.

In primul rand incearca sa-i spui adevarul sub forma de gluma. Ce vreau sa spun prin asta... o sa-i dau niste exeple " ce faci draga" "ce bine arata-i azi", sau eventual mergi la un party cu el, nu te imbata doar prefa`te ca esti beata si... da`te la el cat mai mult, c a doua zi sa i ceri scuze si sa i zici " de parca tie nu ti-a placut:-J" mie mi-a mers si altor persoane

8 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Zâmbeşte-i mereu când se uită la tine, bagă-te în vorbă cu el. fă-l să râdă tongue

FantaSZy.

| Zady a răspuns:

Pai cel mai bun mod ar fi sa ii spui.pentru ca stiu foarte bine ce inseamna astasi un baiat apreciaza foarte mult chestia asta.nu ii propune sa fiti impreuna spune-i doar ca il placi foarte mult si lasa-l sa faca primul pas. daca nu merge atunci ii si propui ce ai avea de pierdut?

| Bia` explică:

I-am z ca`l plac si a zis ca vom avea o relatie dar sa mai asteptam.straight face Dar cat?

| Necunoscută a răspuns:

O să îţi zic cevastraight face nu ştiu dacă îţi va convenii ceea ce o să îţi zic, dar mă rog oh go on. Din moment ce a zis DOAR că te place, dar n-a zis să fiţi împreuna, înseamnă că nu vrea nimic mai mult de la tine, decât prietenia tahappy. Aşa cred eu. Posibil: să îi placă de alta.

În fine, să presupunem că vrea "iubirea" ta, dar e timid happy.

Nu trebuie să faci nimic special ca să ieşi în evidenţă. Dacă vei face ceea ce fac unele "domnişoare" pentru a ieşi în evidenţă [ sensibilitatea foarte mare: au! unghia mea!; sau ştiu eu.figuri pe ele] doar o să îl faci să se enerveze.

Fii tu! Naturală. Aşa faci cât zece falselaughing

Pupicei! Numai bine!hee hee

| Necunoscută a răspuns:

Până se simte pregătit sa înceapă relaţia cu tinehappy

| XenofX a răspuns:

Asa ii si al meu
mia zis ca daca o sa ne barfeasca apoi ceilalti pe la spate.
incearca sa vorbesti cu dansu despre asta si iti va da raspunsuri clare la mine a functionat
bafta!
:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci in aceeasi situatie siunt si eu, mi-a spus ca ma place f mult dar de 2 luni tot asa santemhappy, e foarte timid, deci ia tu initiativa si invita-l undeva, crede-ma ca va da roade, acelasi lucru l-am facut si eu si mai nou ma invita numai el si odata m-a si sarutatblushingblushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, da add la opel.manta_b si hai sa discutam. e mai lunga chestia si sincer sa fiu, cred ca omul tau e ca mine. Dai add daca vrei, nu te oblig. ar fi raspunsul mult prea lung aici. Cheers!