Cand faci sex simti o mica durere dar totul iti trece atunci cand stii ca alaturi de tine e persoana pe care o iubesti!:*
De ce nu încerci? Tu încerci să pui oamenii să-ți descrie o senzație, dar ca să o înțelegi cel mai bine e să o încerci/
Eu am facut sex oral si nu stiu sa iti explic
aceasta senzatie.E foarte placuta mai ales daca ai alaturi persoana draga, persoana la care ti enorm
Tu ai mai sus o intrebare care suna cam asa: Am 14 ani si sunt cam timid si nu stiu cand si cum sa il sarut.
Dar in schimb ne explici ceva....mai "avansat"
@loredana_6244
Senzatiile le afli singura. Ele difera de la persoana la persoana. Pot fi mai intense, mai placute, mai fierbinti. Conteaza cum este partenerul si cat de bine o face prima oara. Daca te descurci din prima de minune, vei dori mai mult. Daca nu...doar rar.
Sentimentul care il simti? Corpul unei femei are 9 puncte erogene. Eh. locul care le face sa se simta cel mai bine se afla, stiti foarte bine unde..si anume clitorisul (biologie clasa a...8-a sau a 11-a nu mai stiu exact cand va zice la scoala, unii invatam din experienta sau curiozitate mai rapida) In timp ce veti face sex va veti simti foarte bine si excitate deoarece este acel lucru care nu va lasa sa va simtiti altfel. Din moment ce esti fata, explic ca unei fete..cum e la baieti..nu conteaza. E mai simplu la noi.
Ce faci? Ce vrei! Nu ai nevoie de limite aici. Conteaza momentul si cu cine o faci. Restul vine de la sine.
Succes si o seara placuta.
Curiozitatea dispare cu timpul.
Believe me..from personal knowledge
linarkfts întreabă: