Stii nu toate fetele sunt la fel.Cand esti cu o fata incerci tu toate locurile pana le gasesti pe acelea care o excita.Iti dai seama dupa fata sau dupa cum respira.Nu ca eu as stii ceva despre asta
Asta e intrebare de om sanatos? Care mai e farmecul de a ajunge cu o fata in pat daca iti spun altii ce sa faci? Are dreptate, nu toate fetele sunt la fel, nu toate se excita in acelasi loc.Asta ramane de vazut sau aflat experimentand singur.
Nu-ti trebuie instructiuni pentru asta,fiecare fata reactioneaza altfel,altceva ii place si are alte combinatii de puncte sensibile!
Oamenii nu sunt roboti sa apesi pe un butonas si sa aiba aceeasi reactie,motiv pentru care exista barbati cu experienta si baieti care au de experimentat!
Oricum,printre lucrurile cu care orice fata ar fi de acord sa le faci in pat,pot sa te asigur ca folosirea unui prezervativ la momentul potrivit,o sa-ti aduca un plus de "recunostinta" din partea fetei!
Stiu ca nu asta ai intrebat, dar deja ti-am spus, fetele n-au manual de utilizare, mergi bajbaind, dupa simtul propriu si tandretea ta fireasca!
Fetele sunt diferite, degeaba iti spun ce ma excita pe mine daca la iubita ta asta nu functioneaza
Greutatea corpului lui,mainile lui, pe corpul meu, respiratia lui, gemetele, 2-3 vorbe de genul "esti frumoasa, sexy, te doresc, te-am dorit, te vreau etc." si gata
Cristi696969, probabil o excita pozitia 69 daca tot esti obsedat de ea. Din propria mea experienta, fiecare femeie e unica si pe fiecare o excita altceva. Pe unele chiar si o conversatie stimulanta, unele mangaierile tandre, unele erau excitate cand erau admirate, unele cand se simteau dominate, altele cand dominau ele partenerul. Depinde de fiecare persoana in parte, de civilizatie, fetisuri, etc. Poti afla explorand impreuna sau mai simplu discutand cu ea despre acest subiect. Asta depinde insa de varsta voastra si de experienta fiecaruia dintre voi. Dupa intrebare sigur niciunul din voi nu sunteti majori.
Excelent, asa ma gandeam si eu! Totusi mi-au zis unii si altii ca orice fata are zone nebanuite inainte de altii. Inhibate de ea (fata), dar cu un anume barbat, cel potrivit, poate sa-si regaseasca toata frumusetea feminina.Cu prezervativele nu sunt de acord, desi incalc normele Europene.Parerea mea sincera, gresita, desigur, este ca o dragoste ' cu prezervativ imi seamana cu :mai bine imi cumpar o mascota din sex shop, e destul de ieftina, e o achizitie definitiva si fara risc.Am fost odata cu o prietena, mi-au prezentat si organe interschimbabile si toate tipurile de programe, ma intelegi, de care.
Ce este viu, ramane viu! Ce este masturbatie, e oarecum sanatoasa, ce este gonflabil (a), ramane gonflabil(a).
In rest, viata e destul de scurta, oricum nu merita sa o 'prezerva 'in aceste moduri barbar -tehnologic -hilar-'civilizate'.
Adica, nu ne-am fi nascut daca mama sau tatal nostru purtau prezervativ(exista si prezervative pentru femei), sau daca luau anticonceptionale sau fetele se nasteau cu sterilete.
Sarcina sau boala sunt in mana lui Dumnezeu, nu a 'tehnologistilor'.
Mi-am pastrat obrajii pentru sigurele palme pe care le voi primi! Fara protectie, la obraji!
succes
Nu mi-as permite sa te contrazic daca am fi intr-un cadru matur,in care fiecare stie ce spune si,mai ales,ce face!
Dar aici suntem obligati sa-i invatam ceea ce noi am invatat singuri,bajbaind,ghicind,gresind si luand-o iarasi de la capat.
Rolul tau si al meu, este didactic si educational, macar sa-i putem feri de greseli, de graba, de curiozitate maladiva si nepotrivita!
Am uitat ca suntem la gradinita, cu vesnicul didacticism. Daca ar vedea un pedagog pe unii sau altii, unul remarcabil, cu oarece succes, rus, stalinist, adept al restrictiei prin coercitiune, sau coercitie, ne-ar da funda! Nu vreau sa-i rostesc numele.
In schimb, daca Wagner folosea prezervativ, sigur nu ar mai fi compus 'Tristan si Isolda".
Adevarat ca scena 'fara protectie' a fost protejata de alte scene, sigur ca a inceput ca un infam, chiar din ouvertura.Nu ma mai bag.
Vezi,totul are un inceput!
Asta ca sa nu avem parte de un sfarsit neprevazut!
Pai... Prima data sa o pupi, dupa incearca sa o prinzi de mana si dupa mai vezi tu ce sa faci Ar fi ok daca nu ai trece direct la actiune )
Toate sfarsiturile sunt neprevazute! Pe de alta parte, mereu m-am temut sa ridic in spatiu public, discutiile la vreun nivel periculos. In Biblie apar situatii de aruncari cu pietre, in cei ce nu au respectat rigorile, prefacute ale majoritatii.In astfel de oameni s-a aruncat cu pietre, altii, aud acum chiar ca au fost crucificati.
Dragostea este mai presus de orice, ea nu poate fi cuantificata. Este o TAINA.
Si cat e dragoste, trebuie sa ramana o taina!
Uneori, ma mir in mintea mea modesta, cum se face ca fete si baieti intreaba ce si cum se iubeste!
De TAINE nu trebuie sa te legi caci, cum zicea, alt 'papagal'...parca unul Blaga, :'nu strivi corola de lumini a lumii'.
Tu stiu ca stii astea, altii sunt interesati?
Vor fi, ii va obliga viata.
Vor invata sa guste si ei din amarul si din nectarul acestei taine.
Unii mai mult, altii mai putin, unii total, dar nimeni nu va scapa neatins.
Nici o existenta nu e inutila...
(pentru cristidinbucuresti) am observat asta.Toti vin cu diferite intrebari pe care nu le gandesc inainte.
Incepi de sus si cobori cate putin incepi cu saruturi pasionale, cobori usor si o saruti pe gat, ii dezgolesti umerii si o saruti, ii dai bluza jos cat se poate de lent si senzual, urmeaza sanii care necesita foarte multa atentie, oralul nu stiu cat de indicat este mai ales daca sunteti la inceput si nu este obisnuita ar putea sa o inhibe. ai mai putea incerca sa ii stimulezi si vaginul in acelasi timp. mai piperezi si cu cateva soapte fierbinti cam acestea ar fi generale dar fiecare persoana are fetish'urile ei
Monstrul întreabă:
Mihaela024 întreabă: