Un baiat este altcumva decat o femeie.Tu nu esti obligata sa il masturbezi. Daca nu esti pregatita sa iti incepi viata sexuala nici sa nu ti-o incepi doar pentru ca sa nu mai fii virgina.Insemna ca el nu te prea intelege. Daca tu vrei ca amandoi sa va simtiti bine ajung atingerile, mangaierile nu neaparat sa o faceti.E normal sa ii faci asta lui.Dar nu esti obligata!
Unu la mana, nu mi se pare normal ce iti cere el, deci te sfatuiesc sa fii atenta. Daca ai spus nu, nu ramane pana cand vei fi pregatita. Nu accepta astfel de chestioare colaterale fara sa fii sigura ca prietenul tau te vrea pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce-i poti da.
" Petting-ul este un joc al mainilor cu trupul partenerului, este sex fara penetrare, dar al naibii de placut! La fel credeau si adolescentii din America anilor '50, care, din lipsa de mijloace de contraceptie, se stimulau prin mangaieri si saruturi pana cand atingeau orgasmul."
Nu spun ca nu puteti face asta, dar ar fi bine sa vezi ce vrea cu adevarat de la tine pentru ca ceea ce face acum ar trebui sa ridice niste semne de intrebare. Succes!
Ce ti-a propus el e practic "masturbare" si daca nu esti pregatita sa iti incepi viata sexuala si i-ai spus-o si nu te intelege lasa-l ca vrea doar sa te dezvirgineze si cred ca ar trebui sa-ti fi dat si tu seama.
Am avut o prietena care a facut chestia asta la inceputul relatiei ei, sau cel putin asa cred(nu stiu exact daca a vrut sa faca asta sau a facut/n-am fost prea atenta cand povestea ). dar... in cazul lor ea a fost cea care a vrut sa faca asta pentru ca nu era pregatita sa faca sex si nu accepta ideea ca el sa se duca la alta. intr-un final au facut si sex, iar el era un egoist si jumatate si cred ca dupa 3 ani de rel a inceput si el sa se gandeasca la ea.
mi se pare oribil din partea partenerului tau ca iti cere sa faci asta stiind ca tu nu esti pregatita pentru asa ceva.
daca tu nu vrei sa faci atunci refuza. nu fa nimic de dragul nimanui! nimeni nu merita sa-ti sacrifici nervii pentru ei.
cat despre petting... nu e mare distanta de la el la sex...
cati ani ai ca sa stiu daca zic un nu categoric sau? si cum e relatia cu prietenul tau? ce altceva nu mai merge?
Daca nu esti pregatita sa faci ce ti-a cerut, spune-i si gata. Daca vezi ca face urat, ca se supara sau altele, inseamna ca nu e demn de tine, ca nu rezista sa mai astepte.Asa sunt unii baieti Din pacate
Am 19 ani.dar pur si simplu nu sunt sigura pe sentimentele lui, iar asta ma face sa refuz ambele lucruri.da, se supara cand il refuz, spune ca nu-l inteleg, ca el e baiat si ca nu mai poate rezista ..si mi-a zis ca nu va imi rezista mult si ca nu stie ce se va intampla...am impresia ca se referea la o despartire. ..si un lucru ma deranjeaxza la el: el vorbeste orice cu prietenul lui, adica tot ce facem noi, prietenul lui stiu cu lux de amanunte.mi se pare aiurea.
Si eu m-as fi suparat pe al meu sa zica totul prietenilor lui. insa in timp am vazut ca eu spun cele mai intime lucruri prietenelor mele (cele mai apropiate, ceea ce nu e chiar f bine) si daca as auzi acuma ca mai stie unul altul despre viata noastra intima nu m-as supara. si stiu... vreo mana de doctori cu lux de amanunte ce si cum. eh, asta e, nu-i pot interzice sa nu intrebe.
si nu mai zic de ce imi spun mie prietenele mele. un exemplu ti-am dat mai sus si aia nu era o prietena f buna.
de ce nu esti sigura pe sentimentele lui? asta cu prietenii nu prea se pune. acuma depinde si ce si cum pove.
nu stiu cat de mult il iubesti, dar orice decizie ai lua mai intai gandeste-te la tine. daca tu vrei sa incerci aia cu adevarat sau daca o faci pentru a nu-l pierde. nu fa nimic de teama de a nu-l pierde, fa pentru ca esti curioasa pentru tine. asta e tot ce-ti pot spune.
anonim_4396 întreabă:
eurynomus întreabă: