| Lencikkazacu a întrebat:

Buna intrebarea mea se refera la mamici sau la femeile cu experienta in medicina.
Ultima menstruatie am avut-o pe data de 16 iunie, de atunci inca nu am avut, am facut cateva teste de sarcina toate au iesit pozitive, am inteles ca mai astept un bebelus pe cand am abia 5 luni de cand am nascut un baietel, nu am reusit sa trec nici un control sa aflu macar ce perioada de sarcina am, astazi din senin miau inceput niste scurgeri maronii, si nu inteleg nimic ce sa fac ca stau doar cu frica sa nul pierd
Aatept un sfat de la voi cele care sunteti mame e normal sa fie asa ceva????????????

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie NEAPARAT sa te prezinti cat mai URGENT la medicul ginecolog in evidenta caruia esti. Chiar si cea mai neinsemnata sangerare care apare/se produce in primul trimestru de sarcina, reprezinta un semnal de alarma care trubuie sa fie elucidat inainte de a fi prea tarziu. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Blueberry8 a răspuns:

La urgenta cu tine! Eu am facut test pe 22 iunie dupa o intarziere de 5 saptamani si pe 23 au inceput sangerarile, pana seara am pierdut sarcina(era mica, dupa calcule 5 saptamani dar stiu ca ovulez tarziu, deci aveam maxim 3 saptamani).A3a zi BHCG doar 25 deci clar pierdusem sarcina.Probabil avort menstrual a fost la mine sad

| Blueberry8 a răspuns (pentru Blueberry8):

Scuze,nu intarziere de 5 saptamani, aveam 5 saptamani de la ultima menstruatie.