| luciferdin a întrebat:

Buna intrebarea mea suna aiurea de tot si e in felu urmator,am o fantezie sexuala si accea e sa fac sex cu iubita mea cand ea doarme, ea imbratiseaza ideea dar inevitabil se trezeste. Daca ar fi sa ia un somnifer ar putea sa fie daunator sanatati? Mersi

14 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Da ce vrei să o... în fund? lasă-ne cu prostiile astea.

| Popescu_Roxana_1990 a răspuns:

Mai.daunator sanatati nu e deoarece cred ca nu va lua in fiecare seara...

| loverboy111 a răspuns:

Nu e daunator ...cred. nu sunt doctor. Si e o idee buna... o sa ii bag somnifer in o cana de lapte sa i-o dau sa bea inainte de culcare big grin.

| SunnyDay88 a răspuns:

Tu trebuie sa fii un pui de necrofil...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Deci ar fi cel putin cam egoist, iar tu crezi ca ai simti mare placere cu ea absolut pasiva?! Nici nu s-ar umezi macar, si ai putea avea mari probleme la penetrare, si s-ar trezi, etc. Fii mai creativ!

| Lexy ♥ a răspuns (pentru SunnyDay88):

Corect laughing

| Lexy ♥ a răspuns:

Lasa ca nu se trezeste se preface ca doarme in continuare, asa ca nu ii mai da somnifere. Vrei sa te simti tu bine si ea sa nu simta nimic, bine ca nu vrea ea sa iti dea tie somnifere ca nu ar mai face nimic cu tine laughing

| GLu a răspuns:

Frate da-i un somnifer, nu are ce sa se intample rau!

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Trebuie sa ai *** incredibil de mica

Răspuns utilizator avertizat
| luciferdin explică (pentru SunnyDay88):

Nu-s necrofil sunt doar genu de om care vrea multe experiente deoarece imi place. Sunt deschis la nou si iubesc sa fac sex, dragoaste imi place la nebunie curentu swing, party, gangbang.

| SunnyDay88 a răspuns (pentru luciferdin):

Si ce necrofilia n-ar fi ceva nou? tot o forma de sex e...

esti infantil.

| luciferdin explică (pentru SunnyDay88):

Din respect pentru cei din jur nu iti mai raspund deoarece raspunsu tau e, e asa cum nu ar trebui. Toate cele bune.

| Cipri99 a răspuns (pentru luciferdin):

Pai cred ca nu ar simti ea nimica ca dacai dai somnifer adica somniferu ala ii amorteste corpu si muschii nu cred ca se va trezi dar nici ea nu va simti ceva.