| NoLiesJustLove a întrebat:

intrebarea mea suna cam asa:voi de ce folositi cuvantul sex si nu dragoste? mie cuvantul sex mi se pare urat ca sa zic asa.si inca ceva daca nu va place intrebarea nu raspundeti.mersi

12 răspunsuri:
| AndreiPiticu99 a răspuns:

Nici mie nu-mi place dar pana ii dai chiloti jos e dragoste dupa la penetrate e sex.

| Rez0o a răspuns:

SEX=brutalitate
DRAGOSTE: Finete
Cand faci dragoste e mai romantic, mai incet. Cand faci sex...e diferit

| neutrino a răspuns:

Sunt doua "lucruri" total diferite.

| NoLiesJustLove explică (pentru AndreiPiticu99):

Sunt intrebari pe aici cica "am facut sex cu iubitul"pai ai facut dragoste nu sex ca iubitul tau si il iubesti, sex fac doar panaramele parerea mea.

| NoLiesJustLove explică (pentru neutrino):

Stiu ca sunt 2 "lucruri" diferite. dragoste faci cu persoana iubita iar sex fac doar panaramele.mai sunt intrebari pe aici "am facut sex cu iubitul" pai daca e iubitul tau si il iubesti e dragoste nu sex

| AndreiPiticu99 a răspuns (pentru NoLiesJustLove):

Stii cum e nu te poti caca in gusturile omului dar in gura lui te poti, asa si aici fiecare ii spune cum ii place, mie imi place sa-i spun dragoste, dragoste = finete, tandrete, frumusete,
sex=amor salbatic fara mila dur, cam asa il vad eu. daca gresesc corectatima, deoarece nu-s prea bun in domeniu.

| matesanosa a răspuns (pentru NoLiesJustLove):

Pai si iubitul pana cand tie iubit in adolescenta vorbesc? pana o face de 3-4 ori cu tine si se plictiseste(80 la suta din baieti fac asa)si apropo dragoste a fost prima data dupa acea ce faci e sex.big grin

| NoLiesJustLove explică (pentru matesanosa):

Tot dragoste faci si dupa acea, tot cu persoana iubita, tot din iubire.parerea mea

| matesanosa a răspuns (pentru NoLiesJustLove):

Iubire?! te mariti cu el tu ce crezi? eu zic ca nu! una este cand esti adolescent zici ca iubesti da te cred dar tu stii ce inseamna iubirea?

| NoLiesJustLove explică (pentru AndreiPiticu99):

Sunt de acord cu tine

| NoLiesJustLove explică (pentru matesanosa):

Eu zic ca stiu

| blueheart a răspuns:

Dragoste faci cu trupul si cu sufletul, sex faci doar cu trupul.
Sunt doua lucruri diferite.