| ingerulnopti a întrebat:

Iubitu' meu vrea sa ne incepem viata sexuala. Vreau sfaturi. locuri, ce pozitii unde sa il ating. ce sa ii fac in acel timp. As vrea raspunsuri de la baieti. Ce va place cel mai mult ca eu sunt dispuusa sa fac oprice.

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești dispusă să faci orice? Tu realizezi ce afirmații faci?
Câți ani de ești așa de naivă?
Pa, pa.

| mat31new a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Cum zice Legiuitoarea, tu te gandesti ce faci? o sa ramai marcata pe viata daca faci asa ceva.

| ingerulnopti explică (pentru Legiuitoarea):

Dar ce fac atata de WOW

| Amelya02 a răspuns:

Buna.
Cati ani ai?happy

| Iubibila01 a răspuns:

Eu sunt de parere ca, in prima ta noapte de dragoste sa il lasi pe el, mai mult sa ia initiativa, tu doar saruta-l, iar el te va invata restul. Daca te iubeste, nu conteaza, cat esti de buna in pat prima data. pentru el conteaza enorm ca a fost primul baiat din viata tawinking succes :X

| Dollicious a răspuns:

Chiar orice?confused
Esti sigura?happy

| Betty18 a răspuns:

Iti raspundem dupa ce spui si cati ani... oricum nu esti pregatita de acest pas, asta inteleg din intrebarea ta. Apropo el trebuie sa se preocupe pentru tine cum sa te simti tu mai confortabil, nu tu.

| UTB a răspuns:

Hopa! nu te arunca chiar atata
mai verifical pe ala sa vezi daca nu profita de tine (ca putin imi pasa mie dar.) sarutal tu ca daca e ''baiat'' are ''reflexe'' instictive daca intelegi ma bucur de nu altu mai bun la zis

| HelloKittyA a răspuns:

Tu ai postat o intrebare anterior in care spuneai ca vrei sa fugi de la internat sa te duci sa dormi cu iubitul tau si ai spus sa nu ne gandim la prostii iar acum vad asta!rolling on the floor Ce schimbatoare estii!

| NesQuikk a răspuns (pentru HelloKittyA):

Nu ea e cea care a postat adineaori intrebarea aceea.Am vazut-o si eu. E una bombonela si nu mai stiu cum.

| HelloKittyA a răspuns (pentru NesQuikk):

Am citit multe intrebari, si am mai citit una de la ea si am si raspuns..Cred ca m-am inselat. ii cer scuze fetei!

| Joey95 a răspuns (pentru Iubibila01):

Sincer scumpo, tu eşti chiar tâmpită.

| Iubibila01 a răspuns (pentru Joey95):

De ce faci afirmatia asta? poti argumenta?

Hai, ia vezi-ti de treaba ta, ti-am raspuns la o intrebare, nu stau sa iti explic tie de ce am spus ce-am spus. Macar citeste intrebarea toata, si raspunde dupa. Nu va duce deloc capu', si. daca va duce, va duce numa la prostiioh go on.
Va ganditi la 14-15 ani sa va f*teti, si va treziti pe la 20 de ani ca nu aveti niciun viitor, si va plangeti ca ce sa va faceti.

Dar vezi-ti tu de treaba... fata trebuia ajutata. Si nu te trezi, sa faci asa pe oricine, tampita. Pe mine ma duce destul capul in comparatie cu tine. Complexatule-complexat-o(nu stiu daca esi baiat sau fata) Sunt si frumoasa si desteapta, si am si 17 ani.

Ai uitat sa spui ca esti modesta. Si cine **** mea te-a intrebat cati ani ai? Ma refeream la cea care a pus intrebarea, nu la tine, sau poate esti in aceeasi posturabatting eyelashes.

Ce-a mai modesta laughing. Eu o sustin pe ce-a care apus intrebarea, nah :p

Bine ca o sustii pe "ce-a" care a pus intrebareabatting eyelashes.
Nu are rost sa-mi bat capu' cu tine, desi sunt tare curios ce aberatii ai mai putea spune.
B'bye!

Hai, pa...si nu te mai lua de altii fara motiv pe viitor. Complexatule. bye