De unde am putea noi sa stim lucrurile astea si sa iti dam un raspuns concret daca tu care traiesti cu el nu stii?!
Iti dai seama ca chiar si involuntar compara sexul cu tine si cu celelalte fete. Si tu ai face la fel.
Doamne va puneti prea multe probleme. Daca facea comparatia sie rai asa naspa te lasa, logic.
Incerci sa fii cat poti tu de buna si aia e tot ce poti face. Restul e alegerea lui.
Eu cred ca inca se mai gandeste la fosta si sta cu tine doar ca sa o uite... Daca chiar te iubea nu alegea niciuna dintre ele. Zice ca vrea sa faca familie cu tine doar sa o uite. Crede ca daca se ataseaza atat de mult(cu o familie) de o alta fata o va uita pe fosta. Plus ca ma dezamageste ca isi batea joc de fata aia doar ca sa o uite pe fosta desi ea il iubea. Cred ca asta vrea sa Faca si acum cu tine, sa o uite. Se refugiaza in tine, in bratele tale
Gandire tip femeie incuiata.
Daca l-a bombardat si la presat sa aleaga, ce sa faca omul?
Prima oara i-a spus ca nu compara si ca, cu ea e cel mai bine si acum el e de vina? Voi ganditi?
Deja mi s-a acrit de gandirea voastra proasta, prin care mereu barbatul e de vina.
Daca n-ai incredere in el, de ce mai stati impreuna?
Sunt prea multe intrebari, prea mare e paranoia.
Daca-l presezi si-i spui sa aleaga neaparat, dupa de ce e el de vina ca a comparat alea doua?
Ce varsta aveti? Daca e peste 18, sfatul meu e sa te lase cat mai repede si sa-si ia o fata normala.
Mutubal întreabă: