Da,este si lipsa de respect.dar este mai mult,daca stie ca nu iti place ca se uita dupa altele in prezenta ta, este grav, grav ca nu se poate abtine, si in mod sigur se gandeste la mai mult, isi doreste mai mult ..si as putea dezvolta subiectul, dar nu vreau sa te supar.
Ăla e bărbatul. Şi din punctul meu de vedere e puţină lipsă de respect, dar dacă stai să te gandesti, toata lumea se uită. Şi dacă încetează să spună, nu înseamnă că nu va întoarce capul după altele. Dacă nu poţi accepta asta, poate ar trebui să cauţi pe altcineva, mai reţinut.
Ai putea incepe prin a te uita si tu la altii si chiar sa-i zici lui: "Mama ce abdomen are asta. De ce nu e si al tau asa?"
Daca ii convine, inseamna ca nu tine la tine. Tragi concluzia ca-i mai bine sa il parasesti.
Daca nu-i convine si nu isi recunoaste propriile greseli, inseamna doar ca-i un ipocrit si mai bine il lasi.
Daca nu-i convine si isi recunoaste greselile, ajungeti la un acord prin care sa nu mai faceti asta de fata cu celalalt.
Tu nu te uiti dupa altii? voi femeile nu va uitati? e lipsa de respect din partea lui si din partea tuturor care o fac, desi au partenere.
Nu e o problema ca se uita dupa altele, asta e ceva normal si toata lumea o face. Problema e ca incepe sa te compare cu altele, si daca o face e cam nasol pentru tine, oricand exista o fata care are un anume ceva mai mare sau mai bun sau pur si simplu altfel. De obicei cand un barbat isi compara iubita cu alte femei inseamna ca isi cam doreste altceva dar nu are tupeu sa zica
Ma compara in sensul ca imi spune ca pe celelalte nu le deranjeaza, ca ele nu se supara. Am mentionat si mai sus.
Evident ca nu le deranjeaza, nu cu ele face sex si de obicei o comparatie include si parti bune.
Imagineaza-ti ca vorbim si eu iti spun ca ai sanii mai frumosi decat iubita mea dar ea are fundul mai bombat. Te-ar deranja comparatia?
N-ai înţeles, o compară cu soţiile prietenilor, in ideea in care şi soţii lor comentează şi se uită la alte femei si pe ele nu le deranjează.
Ba da e lipsa de respect si nesimtire.
Orce om se mai uita dupa o persoana pe strada, sau ma rog dar nu asa in nesimtire si fara bun simt.Te uiti ca iti iese in fata, te uiti ca iti atrage atentia vestimentatia dar cam atat, nu comentezi aiurea si prosteste.
Eu si prietenul meu spre exemplu ne respectam reciproc si chiar daca iese in fata noastra o persoana ce arata mai bine ne abtinem, il/o observam dar tacem din gura si gata.Saau,ii spun eu daca o vad pe una mai frumoasa ca e draguta si el aproba sau nu si invers cu baietii.Dar da sau nu, nu ne intindem la complimente si inholbat.
Cred ca ar trebui sa incerci si tu sa te uiti dupa altii si sa comentezi iar in momentul in care ai facut asta de cateva ori intreaba-l "daca tot ne uitam tu dupa altele si eu dupa altii nu crezi ca nu mai avem de ce sa ne uitam unul la altul si sa ne vedem de drum separat?".
Pai tu mergi pe strada cu capul in pamant? Nu te lovesti de ceilalti trecatori?