Buna.Problema este de fapt, ca iubitul tau actual tinde care extremism religios. So you better run!
Nu i-am spus de atingerile în zona intima și de schimbat nu mi este ușor pentru ca este singurul bărbat cu care am mers mai departe (dragoste/s3x)
Una peste alta iubitul tau nu e sanatos la cap si ar trebui sa te desparti de el.
Un om normal nu ar pune pe alt om sa jure in biserica ca a facut/n-a facut ceva.Si doi la mana intr-o relatie partenerul nu trebuie sa fie interesat de relatiile pe care le-ai avut in trecut.
Pentru voi, relatii sexuale inseamna doar penetrare? Nici macar atingerile erotice nu pot insemna macar o tentativa de relatie sexuala? Sau poate nu stiti ce e aia sexualitate si nu stiti de senzualitate, erotism... ok!
Nu vreau sa spun ca trebuie sa stai sa marturisesti fiecare atingere mai spre erotic pe care ai avut-o in viata ta, ca una e sa fie ceva trecator, o palma peste fund si alta e sa stai cu noptile in pat cu acea persoana, sa-i simti pasiunea. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa pretinzi ca esti total virgina, netinsa, ne nimic.
Personal mi se pare cea mai mare stupiditate sa ceri cuiva detaliile din experientele anterioare sau daca existat altele. Tot ce ai dreptul sa ceri ( indiferent ca esti baiat sau fata) este sa poata oferi dovada ca nu are boli transmisibile sexual sau sa te informeze de alte probleme de sanatate.
Prin urmare, in locul tau, m-as gandi serios daca nu cumva ceea ce face tipul nu e inceputul unui relatii de supracontrol asupra ta. Daca nu cumva poate deveni periculos in caz de gelozie. Iar sfanta gelozie uneori e oarba, nu vede lucrurile, doar isi imagineaza ce vrea.
Nu a fost virgin când ne-am cunoscut, dar este gelos, el știe ca n-am avut alt bărbat, adică am fost virgina, ca am fost atinsa în zona intima de un alt bărbat nu știe, de o vreme nu prea ne mai înțelegem ne certam foarte mult din cauza geloziei lui, sa zicem ca ar avea motive fiindcă am fost însărcinată și am întrerupt sarcina el nu fiind de acord, și el de atunci crede ca am intretinut relatii sexuale cu alt bărbat dar el este singurul bărbat cu care am făcut dragoste sau s3x, nu l-am înșelat niciodată, atingerile au fost cu mulți ani înainte de a-l cunoaște pe el. Pana la urma atingerile ce le-am avut în trecut se pun ca "relatii sexuale "?
Nu se considera, relatii sexuale''
Oricum iubitul tau nu procedeaza corect!
Si chiar daca ai fi avut, acum esti cu el.
Eu zic sa te gandesti de doua ori.Cu un asfel de individ vei avea probleme pe viitor.
Spune-i adevărul. Dacă nu vrea sa treacă peste, mai bine va despărțiți acum, o relație fără adevăr nu dure aza sau e proasta.
Dar nu trebuie sa te scuzi si aici e marea diferenta: pe mine nu ma intereseaza istoricul tau nu pentru ca nu as fi partenerul tau, ci pentru ca, dupa parerea mea, adevarata responsabilitate apare atunci cand iti asumi ceva pe termen lung: "da, vreau sa fiu impreuna" / declaratii de dragoste fata de cealalta persoana; atunci nu mai poti sa te scuzi nici de ce o dai in flirturi cu alte persoane, pentru ca atunci practic inseamna ca provoci pe cineva sa intre in viata ta privata si sa incerce sa aiba o viata intima cu tine. De ce?
ca oameni, am fi niste mamifere evoluate, nu doar instnct reporductiv, ci si moral, asta ar insemna implicare in viata de cuplu, chit ca in psihologie e explicata infidelitatea, dar asta nu inseamna ca e ceva moral! Deci De ce am cauta altceva cand avem deja pereche? Ahaaa! Si aici pica tot, doar ca unii o ducem la extrem, indiferent ca suntem baieti sau fete ( gelozia ), respectiv ajungem sa cerem socoteala pentru fiecare gest, dar si partenerii parca si-o cauta, ne provoaca!
In cazul tau, repet, mi se pare excesiva dorinta lui de a te jura pentru fidelitate. Bai nene, daca simti ca nu poate sa iti fie fidela, ori ai problema si trebuie sa o rezolvi ( eventual o intrebi sincer ce poti rezolva incat sa nu mai fie interesata de altii, sa iti imbunatatesti performanta ), ori o lasi sa se iperecheze cu tot satul, dar te dai deoparte "bai, eu am incercat, nu pot sa o leg".
Vanessa18 întreabă: