Asa sunt baietii,mai directi, obiectivi.
Acum, nu mai ii transa cuvintele pe toate partile.Fii atenta doar la dragostea ce ti-o poarta.
Pai cine-i Laura,tu,fosta iubita sau Laura celebrului poet latin Petrarca? Si. daca te uiti in ochii cuiva, chiar ca nu vezi nimic, deca irisul.si ce-ti "imaginezi " tu ca vrei sa vezi.Era un banc acum... 100 de ani, intreaba parintii.si avea un final cam asa " Cand ma uit in ochii tai, vad tot Parisul.La care,un rrom, intreaba: Da, magarul meu nu l-ai vazut?"
Inseamna ca barbatii nu isi bat capul cu astfel de declaratii subtile. Ei sunt mai pragmatici, asa e natura lor, degeaba faci botic cand el spune ca te vede pe tine. Asta si vede. Si asta o sa vada si peste 5 ani. Daca iti va da o replica "vad iubirea vietii mele", nu inseamna ca i s-a schimbat perceptia, ci ca a invatat sa iti spuna ce vrei sa auzi. Asta e un lucru care imi place la barbati: nu despica firul in patru, cu ei "what you see is what you get". Spre deosebire de noi, femeile.
Stii, tu Laura, poti insemna foarte mult pentru el Poate nu are curaj sa iti spuna :*
Lasati cuvintele faptele CONTEAZA, vrajeala verbala poate orice pusti de 17 ani. in care picati toate .
Mutubal întreabă: