| ionyalex a întrebat:

Buna :* la mine in liceu este un baiat baptist \peinticostal si pare foarte diferit de toti ceilalti baieti adica este mai potolit in sensul ca nu vorbeste urat etc. adevarata problema este ca imi place de el, si am aflat ca si lui ii place de mine va rog spuneti-mi merita o asemenea relatie?

Răspuns Câştigător
| paullz a răspuns:

Hmm..interesanta intrebare! depinde... daca vrei sa ai o relatie de luuunga durata, nu stiu cum va fi, dar, eu zic ca merita sa incerci!winking macar ca va cunoasteti mai bine, iar daca intr-adevar iti place, de ce nu? merita o sansa! religia nu e un obstacol, cel putin nu in situatia tawinking succes!

10 răspunsuri:
| NoLiesJustLove a răspuns:

Da merita. daca tie iti place si e mai altfel decat ceilali atunci de ce nu?

| BlackheartQueen a răspuns:

Si eu am un prieten care apartine acestei religii. Este un baiat bun. Daca iti place tie si te place si el, atunci de ce nu.

| LadyShock a răspuns:

Da merita e o relatie sigura daca si lui ii place de tine.te sfatuesc sa faci acest pasi poate deveni cea mai buna decizie din viata ta succes-funda te rog

| MadRadiologist a răspuns:

NU o relatie cu "copii domnului" nu o sa merite niciodata sex nu o sa faceti oral nu o sa iti faca doar veti sta si va veti uita la TV toata ziua deci daca vei vrea sa faci sex cu el o vei face daca ii vei deveni nevasta si veti avea cate 2 3 4 acte sexuale o data la un an jumate de 5 minute maxim si vei ramane insarcina anuallaughing) deci NU

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Pai da merita deoarece nu conteaza ce religie esti, ci conteaza doar ca sa va iubiti reciproc.Dar pentru tine conteaza religia?

Răspuns utilizator avertizat
| Azµre a răspuns:

Da religia nu își are locul într-o relație, pe scurt egal cu zero. Încearcă nu ai ce pierde.

| paullz a răspuns (pentru MadRadiologist):

Nu-i adevaratwinking daca o sa ajungi sa fi nevasta unui astfel de baiat, nu o sa duci lipsa de sexwinking si + de asta, s-a inventat prezervativulwinking deci nu-i un motiv bun...

| MadRadiologist a răspuns (pentru paullz):

Prezervativul sa inventat pentru oameni normali copii domnului nu il folosesc ca strica samanta eu tot la parerea mea raman

| paullz a răspuns (pentru MadRadiologist):

laughing ba folosesc...cunosc astfel de oameni si folosesc! crede-ma...