Ai făcut-o lată. Nu era mai simplu să vorbească cu „tine"?
Caută-l și spune-i adevărul. Ori, accepți că ai făcut o prostie.
Stiu ca am facut o prostie mare si nu voi mai avea sansa niciodata sa o mai repar.
Odata ce a ajuns la inima ta nu mai poate fi scos. dar sa stii ca intodeauna exista a doua sansa. vorbeste cu el sigur v-a intelege.
Ma tem mai tare ca ma va respinge, de aceea ma tem sa fac al 2 pas. atunci mai tare ma voi distrge decit acum.
Dacă n-o faci, n-ai de unde știi. Poate ai șansa să te cunoască așa cum ești.
Și dacă n-o face, nu e condamnat, tu l-ai mințit.
Încearcă să vorbești cu el și dacă nu se mai poate atunci îți iei adio de la el, fă-l să dispară, nici măcar n-ai vorbit foarte mult timp cu el, nu îl cunoști.
Caută pe cineva real, o să fie mai ușor!
Speranta more ultima, incearca, daca incerci nu vei muri...
si daca te respinge asta e nu poti sta toata viata sa te gandesti doar la el... mult noroc...
Adevarul e ca daca simte ceva pentru tine, si te iubeste cum il iubesti si tu, iti va da crezare.Dar totusi in inima lui va fi dezamagit, tu tei vei simti prost incearca sa ii zici adevaru cat de tare te va durea, iar daca nu merge asa, incearca sa te cuplezi cu altcineva casa uit, da! nu va fi usor dar asta e..bafta
Stiu ca l-am mintiti, de la inceput totul mi s-a parut doar o gluma, nu m-am gandit ca voi ajunge asa departe.
Mult noroc...
apropo axista glume de buna si de proasta calitate...
gandeste inainte sa faci sau sa spui ceva.
Nu am nimic de pierdut, dar ma tem sa aud 'Nu', oricum mersi
Sfatul meu e sa ii spui adevarul sa iti faci curaj si sa ii spui adevarul, daca il iubesti atata de mult si iti doresti atat de mult sa fi cu el, sti cum se spune,, daca lupti cu adevarat pentru ceva e imposibil sa nu il obtii intr-un final''
Inca nu-i spune nimic! Abordeaza-l de pe contul tau si vezi cum reactioneaza. daca-i place de tine. abia dupa ce te intalnesti cu el. poti sa-i spui si te va intelege. Daca nu-i place. las-o moarta. nu-i mai spune nimic. Bafta!