anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti. Iata si povestea mea. Pe 30 noiembrie am facut cunostiinta cu baiat care locuieste in apropierea mea dar invata in Roamnia. Am vorbit de pe un site de socializare-odnoklassniki, problema e in aceea ca nu am vorbit de pe site meu, dar de pe site unue-i prietene. El nu stia ca nu vorbeste cu persoana din poze dar cu alta. Incepusera sa-i placa de prietena ceea a mea, adica fata din poze, eu ma astasasera-m de el, de parca as fi vorbit de pe site meu. Peste vreo 2-3 saptamini el a venit in Moldova si mi-a propus sa ne vedem, la fel nestiind adevarul inca. Deja incepusera-m sa vorbim si pe mobil. Iata ca s-a apropiat si ziua in care trebuia sa ne vedem. Nu am mers la acea intilnire care trebuia sa aiba loc pe 22 decembrie 2012, pentru ca doar nu eu eram persoana din poze. In fine el mi-a zis ca nu mai este rost sa vorbim daca nu am dorit sa merg la acea intilnire. A trecut timp deja de atunci 6 luni, iar eu minunt cu minunt ma gindesc la el, in fiecare zi citesc mesajele pe care le vorbeam cu el de pe acel site. Pe scurt il iubesc, iar nu demult el a venit din nou acasa si cind l-am vazut voiam sa- spun tot adevarul dar nu am avut asa curaj. El nici habar nu are ca eu as fi putut sa fiu fata ceea care vorbea cu el. Parca nu as suporta sa-l vad cu alta, dar stiu ca este imposibil sa fim impreuna. Zi de zi mi-l imaginez numai pe el, ma gindesc la el mereu, nu stiu deja cum sa mai fac ca sa-l pot uita, dar in adincul sufletului, inimii simt ceva nebuneste pentru el. Am incercat sa nu ma gindesc la el dar nu pot. am incercat sa ies mai mult cu prietenii, tot nici-un folos, nimic nu ma ajuta. Ce ma-ti sfatui voi, cum sa-l uit, sa-l scot din inima?

15 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Ai făcut-o lată. Nu era mai simplu să vorbească cu „tine"?
Caută-l și spune-i adevărul. Ori, accepți că ai făcut o prostie.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru h3r):

Stiu ca am facut o prostie mare si nu voi mai avea sansa niciodata sa o mai repar.

| teosbeos a răspuns:

Odata ce a ajuns la inima ta nu mai poate fi scos. dar sa stii ca intodeauna exista a doua sansa. vorbeste cu el sigur v-a intelege.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru teosbeos):

Ma tem mai tare ca ma va respinge, de aceea ma tem sa fac al 2 pas. atunci mai tare ma voi distrge decit acum.

| h3r a răspuns (pentru Floarteablbastra):

Dacă n-o faci, n-ai de unde știi. Poate ai șansa să te cunoască așa cum ești.
Și dacă n-o face, nu e condamnat, tu l-ai mințit.

Încearcă să vorbești cu el și dacă nu se mai poate atunci îți iei adio de la el, fă-l să dispară, nici măcar n-ai vorbit foarte mult timp cu el, nu îl cunoști.
Caută pe cineva real, o să fie mai ușor!

| teosbeos a răspuns (pentru Floarteablbastra):

Speranta more ultima, incearca, daca incerci nu vei muri...
si daca te respinge asta e nu poti sta toata viata sa te gandesti doar la el... mult noroc...

| nitulika a răspuns:

Adevarul e ca daca simte ceva pentru tine, si te iubeste cum il iubesti si tu, iti va da crezare.Dar totusi in inima lui va fi dezamagit, tu tei vei simti prost incearca sa ii zici adevaru cat de tare te va durea, iar daca nu merge asa, incearca sa te cuplezi cu altcineva casa uit, da! nu va fi usor dar asta e..bafta

| Floarteablbastra a răspuns (pentru teosbeos):

Mersi

Stiu ca l-am mintiti, de la inceput totul mi s-a parut doar o gluma, nu m-am gandit ca voi ajunge asa departe.

| teosbeos a răspuns (pentru Floarteablbastra):

Mult noroc...
apropo axista glume de buna si de proasta calitate...
gandeste inainte sa faci sau sa spui ceva.

| Floarteablbastra a răspuns (pentru nitulika):

Voi incerca, mersi mult de sfat.

| h3r a răspuns (pentru Floarteablbastra):

Nu ai nimic de pierdut dacă încerci.

Succes!

Nu am nimic de pierdut, dar ma tem sa aud 'Nu', oricum mersi

| cucuiet a răspuns:

Sfatul meu e sa ii spui adevarul sa iti faci curaj si sa ii spui adevarul, daca il iubesti atata de mult si iti doresti atat de mult sa fi cu el, sti cum se spune,, daca lupti cu adevarat pentru ceva e imposibil sa nu il obtii intr-un final''

| Shavoo a răspuns:

Inca nu-i spune nimic! Abordeaza-l de pe contul tau si vezi cum reactioneaza. daca-i place de tine. abia dupa ce te intalnesti cu el. poti sa-i spui si te va intelege. Daca nu-i place. las-o moarta. nu-i mai spune nimic. Bafta!