Depinde si de gluma. daca chiar a fost banala, delc jignitoare sau sa o faca sa se simta cu adevarat naspa, mai bineo lasi in pace, are impresia ca te poate controla si face ce vrea din tine cu suprarile astea. Ajuta sa zici care a fost gluma, ma puteam pronunta mai bine ce s afaci.
Daca ai fost prost si ai jigniti-o, fa bine si du-te sa-ti ceri iertare, ca tot tu vei avea de suferit.
Nu, nu s-a suparat degeaba, atata vreme cat ai facut o gluma proasta, care a jignit-o.
Invata sa lasi mandria prosteasca deoparte si sa spui "iarta-ma", asa cum este omeneste sa spui, atunci cand gresesti.
Se spune ca, in general, cel inteligent cedeaza (primul). Adevarat? sau fals? Argumenteaza.
Adevarat. Dar de data asta e exceptie. Nu stiu, parca nu vreau sa cedez eu primul. Ea asta asteapta. A zis ca eu o sa vin la ea, vreau sa ii demonstrez ca nu e asa dar imi e si dor de ea, recunosc
Nu te da cocos. Du-te la ea cu un trandafir frumos si cere-ti scuze pentru ce i-ai zis.
Sex zilnic, in aceeasi incapere?
Parerea mea e sa pleci ceva timp din locuinta intr-o zi si sa aranjezi un date. O chemi sigur o sa vina.
Nu e asa, dar cand se supara nu facem sex, nu mă lasa sa o ating, asa se răzbună pe mine. macar in camera de ar fi in momentele astea
Ori e suparacioasa ori face asta pentru ca tu vorbesti imatur cu ea. Astfel e modul ei de a te testa. Lasã "glumele" cu amicii. Nu cu iubita.
Hei! Eu zic să lași orgoliul deoparte și să mergi la ea. Nu uita că fiecare clipă contează, așa că bucură-te de ele alături de persoana iubită. Mult noroc!
În prima parte ai zis ca și greșit ca ai supărat o după ca de fapt nu ai greșit. Ideea este ca trebuie sa aveți o discuție în care fiecare sa si spună oful pentru ca ceea ce s-a întâmplat nu este asa drastic. Dacă sunteți orgolioși amândoi doar va înrăutăți situația