anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Locuiesc cu iubita mea și am suparat-o cu ceva zilele astea. Mai bine zis ea singură s-a supărat că eu unul am glumit cu ceva și ea e supărăcioasă de fel, a luat-o în serios. Nu mai doarme cu mine în dormitor, ci în camera cealaltă și mă cam ignoră prin casă, îmi aruncă priviri tăioase așa;-)). Când a plecat din patul nostru acum 2 nopți după ce am făcut o glumă poate mai proastă, recunosc, dar nu cu intenție, a zis că nu mai doarme cu mine și o să doarmă singură și o să văd eu, ca o amenințare mai subtilă așa. Ca mie o să-mi fie dor de ea primul si că tot eu o să vin la ea să o aduc inapoi in pat în camera noastră, să o împac. Suntem amândoi extrem de încăpățânati. Adevărul e că mie îmi e cam dor de ea și sunt numai 2 nopți fără ea lângă mine noaptea dar nu vreau sa fiu eu cel care "pierde";-)) Si eu ca prostu i-am zis ca oricum ea e cea care rezista mai putin dintre noi doi, când vine vorba de a face totul impreuna (dormit, sex, plimbări etc, tot ce ține de relația de cuplu). Și văd că e a 3 a seară se pare și încă rezistă, se ține tare, e ambitioasa din cauza mea. Ce sa fac? Eu ii simt lipsa, o vreau langa mine. Dar sunt si foarte incapatanat, nu vreau sa fiu eu cel care cedeaza primul, plus ca ea s-a suparat degeaba. Acum e in alta camera, sa merg la ea? Ce sa ii spun? Eu n-am gresit cu nimic, ea e mofturoasa. Daca o mai las asa oare vine ea singura la mine, ce ziceți? Ca eu nu prea mai rezist. Nici sex n-am facut de 3 zile si obisnuiam zilnic. Nu stau cu ea doar pentru sex daca asta se intelege. Dar pentru mine e important asta ca ne apropie într-un mod diferit si pun preț pe sex într-o relatie.

14 răspunsuri:
| Clytia a răspuns:

Hei! Eu zic să lași orgoliul deoparte și să mergi la ea. Nu uita că fiecare clipă contează, așa că bucură-te de ele alături de persoana iubită. Mult noroc!

| corbulalbrosu a răspuns:

Se spune ca, in general, cel inteligent cedeaza (primul). Adevarat? sau fals? Argumenteaza. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Adevarat. Dar de data asta e exceptie. Nu stiu, parca nu vreau sa cedez eu primul. Ea asta asteapta. A zis ca eu o sa vin la ea, vreau sa ii demonstrez ca nu e asa dar imi e si dor de ea, recunosc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sex zilnic, in aceeasi incapere?

Parerea mea e sa pleci ceva timp din locuinta intr-o zi si sa aranjezi un date. O chemi sigur o sa vina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu e asa, dar cand se supara nu facem sex, nu mă lasa sa o ating, asa se răzbună pe mine. macar in camera de ar fi in momentele astea

| Plato a răspuns:

Unul mai inteligent ca altul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ori e suparacioasa ori face asta pentru ca tu vorbesti imatur cu ea. Astfel e modul ei de a te testa. Lasã "glumele" cu amicii. Nu cu iubita.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai fost prost si ai jigniti-o, fa bine si du-te sa-ti ceri iertare, ca tot tu vei avea de suferit.
Nu, nu s-a suparat degeaba, atata vreme cat ai facut o gluma proasta, care a jignit-o.
Invata sa lasi mandria prosteasca deoparte si sa spui "iarta-ma", asa cum este omeneste sa spui, atunci cand gresesti.

| Gofigi a răspuns:

Du-te impaco că dintr-o gluma se poate strica relatia

| Anca32 a răspuns:

În prima parte ai zis ca și greșit ca ai supărat o după ca de fapt nu ai greșit. Ideea este ca trebuie sa aveți o discuție în care fiecare sa si spună oful pentru ca ceea ce s-a întâmplat nu este asa drastic. Dacă sunteți orgolioși amândoi doar va înrăutăți situația

| Emilian65 a răspuns:

Nu te da cocos. Du-te la ea cu un trandafir frumos si cere-ti scuze pentru ce i-ai zis.

Răspuns utilizator avertizat
| Crackman a răspuns:

Nu, lasa incapatanarea. Important este sa fie treaba buna

| Adry05 a răspuns:

Depinde si de gluma. daca chiar a fost banala, delc jignitoare sau sa o faca sa se simta cu adevarat naspa, mai bineo lasi in pace, are impresia ca te poate controla si face ce vrea din tine cu suprarile astea. Ajuta sa zici care a fost gluma, ma puteam pronunta mai bine ce s afaci.