Auuu! Si nu te doare? Pune praf de Baneocin, unguent cu galbenele daca ai in casa! Ai grija!
Nu, adica da, a durut dar inainte sa bag acul am frecat putina sare pe ureche. si asta a mai ameliorat durerea. oricum doaree, acum dupa ce am facut gaura. si nu stiu dupa cat timp sa bag cercelul. mersi oriicum pentru informatii :*.
Trebuie sa pui cercelul, gaura se va astupa si o iei de la inceput.
Am pus ata. adica am bagat ata in gaura acolo. pana maine, poate nu mai doare asa tare.
Du-te si te culca, n-o sa te mai doara! Noapte linistita!
Nuu, nu am pus ata. sa tina locul cercelului. pe timpul noptii, ata se va misca. si gaura nu se va astupa. asta era ideea.
Pai si cercel medicinal nu ai? Eu stiam cand iti faci gaura primesti si un cercel medicinal, sau ti-a facut cineva gaura?
Pai, pune-ti ceva sa nu ti se infecteze pana maine, si maine iti bagi cercel..De preferabil argint
Daa, asta am facut. dar ma gandeam ca trebuie sa pun cercelul dupa mai multe zilee. ca si in buza, sau buric. mi-am facut si`n buzaa. dar m-am certat cu mama si. am lasat sa se astupe. oricum, daca mai ai idei. anunta`ma
Dezinfecteaza codita unui cercel foarte bine cu spirt si baga-l in ureche. Ata nu trebuie tinuta foarte mult timp. Trebuia deja sa tii cercelul si sa il rotesti din cand in cand + sa dai cu crema de galbenele din cand in cand! Ai grija la infectii, daca te ustura prea taresi se irita locul scoate urgent tot ce e in gaura, mai bine o lasi sa se astupe decat sa faci vreo infectie urata!
Eu mi-am pus,, un alt rând de cercei"la un salon. Acolo mi-au zis să stau cu cerceii aceia 3 săptămâni, până se vindecă rana...
Oricum dacă ţi-ai făcut singură, indicat ar fi fost să fi dezinfectat cercelul acela cu puţin spirt. Dacă te ustură sau ţi-a apărut vreo infecţie ( sau ceva...) dă-l jos!
Nu prea. S-a umflat fara sa faci nimic sau dupa ce ai pus cercelul/dupa ce ai dat cu vreo crema (ar putea fi vreo reactie alergica la crema)? Daca ustura prea tare da-l jos si lasa sa se astupe apoi daca vrei inca o gaura mergi la un centru specializat unde iti fac gaura cu pistolul cu aer comprimat si pun cercei sterili.
Nu ustura, doar cand il misc. adica atunci cand misc cercelul. mi-am m-ai facut mai demult o gauraa. si tot la fel s-a intamplat. poate. va trece .