anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Luna trecută mi-a venit menstruația pe 9 mai, iar relații sexuale am întreținut pe 21 mai, PROTEJAT. Luna aceasta trebuia să-mi vină cu o zi mai devreme, pentru că am un ciclu de 28-29 zile, dar... deja suntem în 12 și mie nu mi-a venit. Precizez că am câteva simptome: mă dor sânii, balonare, uneori am crampe abdominale. Totodată mai și strănut și cred că mă dor puțin și rinichii pentru că se simte prea sus durerea ca să fie ovarele. Sunt puțin panicată. Ce aș putea face?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Singura explicatie plauzibila ar putea sa o reprezinte o dereglare hormonala. Probabilitatea de a ramane insarcinata este extrem de mica si de asemenea durerea resimtita la nivelul sanilor probabil reprezinta dintre una simptomele premenstruale. Incepand cu data de 13 iunie poti sa faci o testare de sarcina deoarece rezultatul va fi unul corect fiind efectuat dupa trecerea celor minim 21 de zile fata de data intretinerii sexului. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual din 21 mai a fost protejat, nu trebuie sa fii panicata de sarcina. Asteapta ca vine ea si menstruatia. Poate ca aceasta intarziere este din cauza afectiunilor de care vorbesti.

| JustCC a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Pe lângă astea. am început să am secreții vaginale uneori și urinez mai des.
Mi-e foarte teamă de o sarcină :-( Am 21 de ani, dar niște părinți foarte încuiați care n-ar înțelege că s-a întâmplat dintr-o greșeală.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru JustCC):

Ti-ai facut astazi testul de sarcina? Pentru linistea ta ti-as propune sa iti faci testul de sarcina pe baza analizei de sange. Costa cam 35-40 de lei, dar este extrem de sigura/precisa si nu trebuie repetata ca cea facuta acasa pe baza de urina.

| JustCC a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu, nu l-am făcut din păcate. Sunt în sesiune și am mult de învățat. Din nefericire abia vineri pot merge să fac un test. Sper să nu fie prea tarziu.
Am zis să încerc să beau ceai de gălbenele, mă simt de parcă aș exploda.