Am un link. Citeste asta:
http://www.dedragoste.com/......-dureroasa
Sper sa ajute.:)
Buna! pentru inceput gandeste'te ca nu te merita. va venit altu' mult mai bun... dupa ploaie vine si soare e greu stiu sa treci pe strada pe langa fostul sau e greu sa te impaci cu ideea ca acel cineva nu te mai suna... e dureros dar va fi bine Sper ca te'am ajutat Bafta! :*
Am incercat sa ies pe moment mai uit dar apoi ma gandesc iar si iar...Nu stiu cum imi va fi cand voi afla ca are pe alt cineva...
Draga mea stai linistita :* si eu am trecut prin asta ma gandeam ca viata nu mai are rost dar am trecut peste gasind pe alt cineva dar am in invatat ca in nici o relatie nu o sa mai iubesc atat de mult. si pana la urma ganeste'te ca baieti nu merita ca o fata sa planga sau sa le para rau dupa ei
Imi poti da id-ul tau sa vorbim mai multe... daca nu te superi
Roxana_bv27@yahoo.com :*
Relatia noastra a durat 1 an si 3 luni...Nu ma gandeam ca vom ajunge sa ne despartim.ne intelegeam foarte bine. pana cand am observat o schimbare in comportamentul lui.Nu imi mai raspundea la telefon.Si dupa 2 saptamani in care ne certam foarte des mi-a zis ca vrea sa fie singur acum...
Incearca sa iti gasesti o persoana care te merita cu adevarat vb cu cineva despre chestia asta un prieten un parinte chiar un psiholog. pentru ca te poti inchide in tine si vei face o depresie asa am patit si eu dar viata merge inainte cat timp ati fost impreuna?
anonim_4396 întreabă: