| scamelia a întrebat:

m-am despartit de prietenul meu acum o saptamana.azi cand l-am revazut mi-a fost foarte greu.Cum pot trece si eu peste asta.

11 răspunsuri:
| ghiCIne a răspuns:

Am un link. Citeste asta:
http://www.dedragoste.com/......-dureroasa
Sper sa ajute.:)

| ghiCIne a răspuns:

Citeste asta:
http://www.dedragoste.com/......-dureroasa
Sper sa ajute.:)

| Gabriella24 a răspuns:

Buna! pentru inceput gandeste'te ca nu te merita. va venit altu' mult mai bun... dupa ploaie vine si soare happy e greu stiu sa treci pe strada pe langa fostul sau e greu sa te impaci cu ideea ca acel cineva nu te mai suna... e dureros dar va fi bine happy Sper ca te'am ajutat Bafta! :*

| Johnny_3797 a răspuns:

Gasesteti o ocupatie noua, un hobby ori un nou prieten

| scamelia explică (pentru Gabriella24):

Am incercat sa ies pe moment mai uit dar apoi ma gandesc iar si iar...Nu stiu cum imi va fi cand voi afla ca are pe alt cineva...sadsad

| scamelia explică:

Relatia noastra a durat 1 an si 3 luni...Nu ma gandeam ca vom ajunge sa ne despartim.ne intelegeam foarte bine. pana cand am observat o schimbare in comportamentul lui.Nu imi mai raspundea la telefon.Si dupa 2 saptamani in care ne certam foarte des mi-a zis ca vrea sa fie singur acum...

| alexandrabwaa a răspuns:

Incearca sa iti gasesti o persoana care te merita cu adevarat vb cu cineva despre chestia asta un prieten un parinte chiar un psiholog. pentru ca te poti inchide in tine si vei face o depresie asa am patit si eu straight face dar viata merge inainte cat timp ati fost impreuna?happy

| scamelia explică (pentru alexandrabwaa):

1 an si 3 luni.

| Gabriella24 a răspuns (pentru scamelia):

Draga mea stai linistita :* si eu am trecut prin asta ma gandeam ca viata nu mai are rost dar am trecut peste gasind pe alt cineva dar am in invatat ca in nici o relatie nu o sa mai iubesc atat de mult. si pana la urma ganeste'te ca baieti nu merita ca o fata sa planga sau sa le para rau dupa ei

| scamelia explică (pentru Gabriella24):

Imi poti da id-ul tau sa vorbim mai multe... daca nu te superi

| Gabriella24 a răspuns (pentru scamelia):

Roxana_bv27@yahoo.com :*