Eu cred ca are un motiv mult mai bun decat "s-a plictisit de mine" asta e doar o scuza poate are pe altcineva,si daca o vrei inaapoi incearca sa o cuceresti din nou ca si prima data,sa va intalniti la un suc ceva sa vb cu ea asa simplu ca si cu o prietena sa ii faci complimente asa din cand in cand, fa-o sa rand, intr-un cuvant fa-o sa se simpta bine in preajma ta doar atat poti face, nu actiona direct, ci incetul cu incetul usor. Daca nu vrea asta e esti prea bun pentru ea! Bafta!
Eu zic sa o lasi in pace.S-a terminat! Gata! Nu e singura fata din lume...
Pur si simplu s-a plictisit de tine ....cum te plictisesti tu de o emisiune asa s-a plictisit si ea de tine.
Incearca peste cateva saptamanii o alta fata, nu e singura din lume
Daca ea deja este plictisita de tine, atunci nu mai este cale de intoarcere iar tu trebuie sa accepti realitatea.
"E finita la comedia" zice italianul. Alta la rand si sa nu mai repeti greselile anterioare. Zice un proverb latin: "errare humanum est sed perseverare diabolicum". Adica greseala este omeneasca dar repetarea ei este diabolica. Eu zic ca numai prostu' repeta greseala.
Pentru ca eu am mai palcyt fete dar la ea am simtit muult mai mult decat la celelalte, si la inceput era si reciproca adevarata...