anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit lunea trecuta de fata cu care eram impreuna.aveam o luna impreuna si s-a despartit... Dupa cateva zile in care am lasat-o in pace am sunat-o astazi si i-am propus sa ne intalnim ca sa ii mai spun cateva lucruri pentru ca simt ca nu pot lasa lucrurile astfel.Ea mi-a zis ca pur si simplu s-a plictisit de mine..Cum rezolv asta? O vreau inapoi. Daca nu as sti ce se afla undeva in interiorul ei nu m-as obosi.Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| bennnny a răspuns:

Eu cred ca are un motiv mult mai bun decat "s-a plictisit de mine" asta e doar o scuza poate are pe altcineva,si daca o vrei inaapoi incearca sa o cuceresti din nou ca si prima data,sa va intalniti la un suc ceva sa vb cu ea asa simplu ca si cu o prietena sa ii faci complimente asa din cand in cand, fa-o sa rand, intr-un cuvant fa-o sa se simpta bine in preajma ta doar atat poti face, nu actiona direct, ci incetul cu incetul usor. Daca nu vrea asta e esti prea bun pentru ea! Bafta!

7 răspunsuri:
| AnonimInDouaLumi a răspuns:

Eu zic sa o lasi in pace.S-a terminat! Gata! Nu e singura fata din lume... tongue
Pur si simplu s-a plictisit de tine ....cum te plictisesti tu de o emisiune asa s-a plictisit si ea de tine.happy
Incearca peste cateva saptamanii o alta fata, nu e singura din lumewinking

| Doub a răspuns:

Ti-a zis ca s-a plictisit de tine. Ce vrei mai mult?

| neutrino a răspuns:

Daca ea deja este plictisita de tine, atunci nu mai este cale de intoarcere iar tu trebuie sa accepti realitatea.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ti-a zis ca s-a plictisit de tine, de ce mai insisti?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

"E finita la comedia" zice italianul. Alta la rand si sa nu mai repeti greselile anterioare. Zice un proverb latin: "errare humanum est sed perseverare diabolicum". Adica greseala este omeneasca dar repetarea ei este diabolica. Eu zic ca numai prostu' repeta greseala.

| ACEofCARDS4 a răspuns (pentru Emilian65):

Pentru ca eu am mai palcyt fete dar la ea am simtit muult mai mult decat la celelalte, si la inceput era si reciproca adevarata...

| Emilian65 a răspuns (pentru ACEofCARDS4):

Dar acum, reciproca nu mai este adevarata.