anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

m-am despartit nu demult de iubitul meu si nu pot trece peste asta, inca il mai iubesc, dar el ma ignora, ce-as putea sa fac ca sa trec peste si sa-l uit? Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

'Neata happy
Eu te-as sfatui sa ii scrii un mesaj,in care sa-i spui tot ce simti. Regretele tale,faptul ca-l iubesti,ca-ti lipseste, de ce ai hotarat sa va despartiti,de ce consideri ca e o greseala etc. TOT ce ai pe sufletel!
Daca intr-adevar nu ii mai pasa si a trecut peste,poate va continua sa fie la fel de ignorant. Dar,gandeste-te ca, o poate face si din orgoliu.
Asa ca, scriindu-i acel mesaj, nu gresesti, mai ales ca tu ai fost cea care a pus punct relatiei.
Pe urma, continua sa-ti vezi de drumul tau (daca nu da niciun semn) si de studiile tale, ajunge acolo unde vrei sa ajungi. Accepta ca-l iubesti si ca-l vei iubi si de acum inainte si iti va fi mai usor.
Nici nu ai cum sa treci peste o iubire, asa, cat ai bate din palme.

Mult succes!

20 răspunsuri:
| hondru a răspuns:

Incepe o alta relatie.cui pe cui se scoate

| iccecrim a răspuns (pentru hondru):

Inca il mai iubesc, cum pot incepe o alta relatie iubind pe alt baiat? Nu vreau sa ma joc cu sentimentele altui baiat, stiu cat e de dureros, nu doresc nimanui o asa durere, plus la asta, dupa aceasta relatie cred ca nu vreau sa mai iubesc, cel putin atata timp cat voi invata, colegiu, facultatea, etc. Apoi dupa ce voi avea un job super, ma voigandi daca merita baietii iubirea ce le-o ofer. Off, scuze, ti-am raspuns prostesc, dar mersi ca l-ai citit.

| hondru a răspuns (pentru iccecrim):

Nu te poti acasa pe facultate studi.sa stai numai cu gandul la ele.asta este iubirea.nu esti prima si nici ultima care sufera.toate trec.dar daca vrei sa vezi daca te mai iubeste.combinate cu un tip.ciar numai asa telefonic sau pe fb sa oficializati relatia. daca nu iti reproseaza nimic nu te mai iubeste si degeaba ai tu sperante.chiar daca se inpaca cu tine nu o sa mai fie ca la inceput.o sa fie chiar urat.dar raca este revoltat inseamna ca te iubeste.si mai merita o sansa dar sa fii mai indiferenta.

| SunnyDay88 a răspuns:

Ocupandu-ti timpul cu ceva!

| iccecrim a răspuns (pentru hondru):

Sunt multe avantaje ca ne-am despartit, adica eram obosita de el deja, dar fara el ma simt goala, parca sunt un nimeni, imi placea sa-mi petre timpul cu el, sa radem. sa glumim, sa ne sarutam. sa facem orice, il iubesc, doamne dar ma ignora si sunt eu vinovata, dar nu stiu ce sa fac ca sa ne impacam, adica orice as face-el ma respinge. Dar o alta relatie nu vreau sa am.

| hondru a răspuns (pentru iccecrim):

Eu tiam sugerat o relatie feic(de ochi lui) doar ca sa ii vezi relatia.si daca este una positiva inca mai este iubire.dar daca nu iti zice nimic.deja poti sa til scoti din minte.

| 69AnonimuS69 a răspuns (pentru iccecrim):

Eu nu m-as supara sa te joci cu sentimentele melewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu incepe nici o alta relatie deoarece acum esti foarte confuza, vreau mai multe detalii despre relatie, de cand v-ati cunoscut, cat timp a durat relatia voastra si cauza despartirii

Răspuns utilizator avertizat
| cretzulina5291 a răspuns:

Ocupati timpul cu diferite activitati, si eu am trecut prin asta si m-am apucat de dansuri de voluntariat...sunt mereu mai pe fuga si nu mai am timp de prea multe lucruri, tocmai asta e ideea sa faci alte lucruri care sa iti capteze toata atentia si incet, incet il vei uita.

| andreiasavescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai bine ii da un telefon decat un mesaj. E mai demn. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru andreiasavescu):

Da,dar poate se exprima mai bine in scris! Dar, cum doreste ea happy

| Raiiiisa a răspuns:

Cand vei inceta sa-l iubesti, atunci vei putea si sa-l uiti, pana atunci nu.

| AndyLavy a răspuns:

Esti inca mica, probabil, si asta este poate prima dezamagire. toti trecem prin ceva asemanator, mai devreme sau mai tarziu, insa nu a murit nimeni, iar persoanele pe care le-am pierdut sau nu le-am putut avea, trebuie sa ramana trecut. timpul le rezolva pe toate.

| iccecrim a răspuns (pentru 69AnonimuS69):

Ar fi destul de frumos sa ma joc cu sentimentele talewinking

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa nu te mai gandesti al el. Practica sporturi.Intalneste oameni noi.fat-i un nou iubit.Arunca orice urma care poate sa te aduca din nou in trecut.Multe fete nu recunosc dar implicarea intr-o noua relatie e o metoda sa il uiti pe fostul si de a trece peste durerea enorma. Chiar unii psihologi recomanda asta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Trebuie doar sa accepti realitatea: s-a plictisit de tine si nu mai vrea sa te vada.

| iccecrim a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ciudat, deja ne-am impacat, nici o realitate nu trebuie sa accept, nici el nu s-a plictisit de mine, si de vazut-vrea sa ma vada in fiecare zi, papa tongue

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru iccecrim):

Atunci e un mare fraier, sa speram cai va veni mintea la cap.

| iccecrim a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Asa ziceam si eu despre tinewinking