anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am inteles bine cu o fata din ianuarie pana prin 20 martie, de atunci s-a cam "racit relatia" dintre noi doi. Acuma "i-a dat papucii" adica nu vrea sa mai fim prieteni, nimic, si ca nu mai am sanse la ea. Mi-a spus ca i-am gresit cu niste chesti si am inteles-o. Mi-a spus ca nu ma mai place, si se comporta mai "urat" cu mine. I-am propus sa luam o pauza (sa nu mai vb cateva zile) pana se linisteste si poate poate, o sa se reintoarca la mine (am citit aici http://artaseductiei.ro/......tea-a-3-a/ ) Intrebarea mea : este bine ca i-am propus sa nu mai vorbim? sper sa ma ajutati, multumesc :* Dau funda + vot!

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te amagesti singur, dar daca iti face bine aceasta idee, atunci e bine!

| Taylor9999999999 a răspuns (pentru neutrino):

Asta e problema, ca nu imi face bine, sper sa rezist 2 zile fara sa vorbesc cu ea.happy o iubesc.

| neutrino a răspuns (pentru Taylor9999999999):

Si ea?

| Taylor9999999999 a răspuns (pentru neutrino):

Ea nu ma iubeste, nici nu ma place, nimic. Ei ii este indiferent daca vorbim sau nu! Eu nu cred ca pot rezista fara sa vorbesc cu ea.Ea poate si nu-i pasa daca o iubesc sau nu, sper ca ma puteti ajuta :*

| neutrino a răspuns (pentru Taylor9999999999):

Si de ce nu accepti realitatea? Ai incercat sa te pui in locul ei? Ca si tine, are si ea dreptul la o relatie corecta si cinstita.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da foarte bine ai facut

| DulceLup a răspuns:

Da-o in ****
Dar ce, nu mai sunt fete? frigide din astea sa mearga la psiholog.

| Taylor9999999999 a răspuns (pentru DulceLup):

Mai sunt multe, dar ea are un "ceva" ce ma atrage, si e speciala pentru mine! big grin love struck

| DulceLup a răspuns (pentru Taylor9999999999):

Dar cati ani are ea si cati ani ai tu? happy

| DulceLup a răspuns (pentru Taylor9999999999):

Uite, daca zici ca nu te iubeste si nu tine la tine, te amagesti singur. Doar iti creezi o iluzie care o sa dispara cand iti va fi lumea mai draga.