anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am mutat recent de la oraș la sat. Am stat o luna cu un băiat dar nu cred ca se poate spune ca eram indragostita de el. Am un vecin pe care când îl văd mă bucur ca o nebuna. El are 18 iar eu 16. Problema e ca cu toate ca îmi place de el mă cam deranjează ca merge cu oile. Poate e ciudat ca mă deranjează asta ..Sau poate ca nu. Unii au spus ca e țigan dar pe mine nu mă deranjeaza asta. Și nici nu se vede ca îi țigan. Oare credeți ca am putea avea o relație. După cum am spus când îl văd îmi bate inima pana în gat și mă gândesc la el în fiecare zi. Dacă nu ați înțeles ce mă deranjează va rog sa mă întrebați.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce sa nu puteti avea o relatie? Ca vor avea altii de comentat? Ce iti pasa? Fericirea ta nu depinde de ceea ce cred ei. Dai de inteles ca il placi si daca chiar il placi cu adevarat nu te va deranja ca merge cu oile, pana la urma nu fura si face o munca care cere sacrificii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i nimic.
Propune-i să mergeţi împreună cu oile.
Sau să le mulgeţi împreună smug.

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care esti dispusa sa renunti la placerile oferite de o viata agitata si tumultuoasa de la oras si te gandesti sau chiar doresti sa o schimbi cu una idilica de la tara nu ai nevoie de aprobarea cuiva si nimeni nu iti poate interzice safaci acest lucru. De asemenea poti sa-i spui direct sau poti doar sa incerci sa-l faci pe respectivul baiat sa inteleaga ca il placi si nu te deranjeaza starea si apartenenta lui sociala. Totusi ar fi indicat sa analizezi si sa te gandesti foarte bine la toate aspectele ce pot decurg dintr-o asemenea hotarare care se pare ca a aparut sub impulsul sentimentelor de moment. Ar fi indicat sa-ti asculti si ratiunea nu doar inima.

| mariaariamaron a răspuns (pentru anonim_4396):

Am ras la răspunsul tău 10 min. laughing)

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eh eh eh voi muierile, daca mergea cu mertanu prin sat nu te deranja a? asa zic si eu. nu te deranjeaza ca e tigan? eu zic ca da, altfel nu ai avea dubii, bag mana in foc ca tiar fi rusine sa iesi cu asta pe strada de frica sa nu te vada lumea, e de inteeles esti fata, sfatul meu lasa-l pe baiat in pace

| RAY a răspuns:

Macar munceste e harnic, ce sa spun

| sofisis a răspuns:

La tara e NORMAL sa ai grija de animale. Gandeste-te la mersul lui cu oile ca la un tip ce...nu stiu, isi scoate zilnic cainele la plimbare. Sunt tot animale. Te deranjeaza pentru ca nu intelegi ce inseamna viata la tara, ce inseamna respectul oamenilor de la tara pentru pamant si animale. Esti oraseanca si vezi mersul cu oile ca pe ceva... taranesc si nasol.
Iti aduc totusi aminte ca avem un neam de oieri care au mai multi bani ca mine, tine si inca multi de pe aici la un loc. Nu dam nume ca facem reclama laughing)

Asta asa ca gluma.
Daca e o problema asa de mare, mai bine vezi-ti de treaba ta.

| mariaariamaron a răspuns:

Verginica laughing sa știi ca nu mi ar fi deloc rușine dacă m ar vedea lumea pe strada cu el. Am ajuns la concluzia ca băiatul ăla lucrează și facă ceva, nu ca alții. Și mi am dat seama cât de mult îmi place de el laughing. Acum... următoare problema. Nu știu dacă mă place. laughing