Poi incearca sa vb cu parintii lui sa.l calmeze sau nu stiu
Cel mai bine e sa vb cu el sa.ll faci calm, sa fii si uh calma si explica.i
Ar trebui sa ii faci cunostiinta cu alte fete sau nu stiu sa vorbesti cu familia lui sa il duca la un psiholog ca e clar ca are niste probleme.
Sti ce? combinate cu el daca nu ai o relatie poartate mizerabil si daca te intreaba de ce esti asa rece cu el spune-i ca nu simti acelasi sentiment pecare il are el fata de tine. cine stie pana ajungi la asta poate ajungi sal placi daca nu si va despartiti el o sa te urasca si asa macar nu isi mai taie nimic pentru tine. daca nu zi verde in fata trece el
Ii spui ca nu simti nevoia de a avea o relatie stabila, ca nu esti pregatita.Nu poti sa ai o relatie cu el si ca daca te-ai baga cu el ar suferii mai mult pentru ca tu nu te simti pregatita sa ai o relatie.
Daca ii arati cum scrii, sigur te va parasi el.
Ii spui ca nu mai simti nimic pentru el, ca nu va potriviti si ca viata nu se termina cu o relatie esuata. Vorbeste cu parintii lui.
Pai. uite cum fac eu :d... Te intalnesti cu el, nu il eviti ca devine ciudat! Pur si simplu vorbesti cu el, iar daca deschide subiectul despre voi doi. incerci sa il eviti, iar daca nu povesteste-i despre o "prietena" a ta [ tu] care nu vrea sa stea cu un anume baiat [ el] poate asa va intelege:d, nu stiu alte metode eu cel putin asa fac si imi iasa de obicei :d, sper ca am ajutatat :*
Da,are niste probleme baiatul asta si destul de mari.
Uita-te in ochii lui si intreaba-l de ce te trateaza ca pe un obiect sau ca pe o jucarie,pentru ca opinia ta nu conteaza,doar a lui,te vrea si trebuie sa te aiba!
Si,mai intreaba-l daca i-ar place sa aiba o relatie in care tu te vei implica silita de imprejurari,deci,nimic din ce vei spune sau vei face nu va fi sincer sau real,sau una adevarata si atunci trebuie sa-si caute alta fata!
Vorbeste serios cu el si,daca poti, chiar discuta si cu parintii lui, nu te poate obliga nimeni sa intri de buna voie intr-o relatie care te ingrozeste!
Mult noroc!