| Filehost a întrebat:

ma ajutativa rog? cum sai dai de inteles uui baiat ca nu vrei cu el o relatie? dar asa ca dupa asta el sa nusi taie venele si sa nu sara sub o masina, ca atunci cind nu i-am raspuns 2 zile la telefon sia taiat venelenu vreau o relatie cu el! AJUTOR. PLEASEEEEEEEEEE

11 răspunsuri:
| EuTeIubesc a răspuns:

Poi incearca sa vb cu parintii lui sa.l calmeze sau nu stiuthinking
Cel mai bine e sa vb cu el sa.ll faci calm, sa fii si uh calma si explica.iwinking

| Cameee a răspuns:

Ar trebui sa ii faci cunostiinta cu alte fete sau nu stiu sa vorbesti cu familia lui sa il duca la un psiholog ca e clar ca are niste probleme.

| razekery a răspuns:

Sti ce? combinate cu el daca nu ai o relatie poartate mizerabil si daca te intreaba de ce esti asa rece cu el spune-i ca nu simti acelasi sentiment pecare il are el fata de tine. cine stie pana ajungi la asta poate ajungi sal placi tongue daca nu si va despartiti el o sa te urasca tongue si asa macar nu isi mai taie nimic pentru tine. daca nu zi verde in fata trece el

| DeeaBlondiii a răspuns:

Ii spui ca nu simti nevoia de a avea o relatie stabila, ca nu esti pregatita.Nu poti sa ai o relatie cu el si ca daca te-ai baga cu el ar suferii mai mult pentru ca tu nu te simti pregatita sa ai o relatie.

| Trolli a răspuns:

Daca ii arati cum scrii, sigur te va parasi el.

Ii spui ca nu mai simti nimic pentru el, ca nu va potriviti si ca viata nu se termina cu o relatie esuata. Vorbeste cu parintii lui.

| Simoneel a răspuns:

Pai. uite cum fac eu :d... Te intalnesti cu el, nu il eviti ca devine ciudat! Pur si simplu vorbesti cu el, iar daca deschide subiectul despre voi doi. incerci sa il eviti, iar daca nu povesteste-i despre o "prietena" a ta [ tu] care nu vrea sa stea cu un anume baiat [ el] poate asa va intelege:d, nu stiu alte metodethinking eu cel putin asa fac happy si imi iasa de obicei :d, sper ca am ajutatat :*

Abh
| Abh a răspuns:

My God! In ce clasa esti si la ce scoala, mama?

| shnel a răspuns:

Eu cred ca te santajeaza

| Filehost explică:

Sa nu va fie straniu am 17
ani

| Trolli a răspuns (pentru Filehost):

Ok. Incearca sa-i explici ca pur si simplu relatia voastra nu mai merge. Punct.
Nu te lasa santajata emotional de el.

greece12
| greece12 a răspuns:

Da,are niste probleme baiatul asta si destul de mari.
Uita-te in ochii lui si intreaba-l de ce te trateaza ca pe un obiect sau ca pe o jucarie,pentru ca opinia ta nu conteaza,doar a lui,te vrea si trebuie sa te aiba!
Si,mai intreaba-l daca i-ar place sa aiba o relatie in care tu te vei implica silita de imprejurari,deci,nimic din ce vei spune sau vei face nu va fi sincer sau real,sau una adevarata si atunci trebuie sa-si caute alta fata!
Vorbeste serios cu el si,daca poti, chiar discuta si cu parintii lui, nu te poate obliga nimeni sa intri de buna voie intr-o relatie care te ingrozeste!
Mult noroc!