| Anaelenamariajffff12345678 a întrebat:

Buna ma cheama Ana si de curand am facut 14 ani.Ma simt foarte obsedata de sex si ma gandesc la asta toata ziuafara un motiv.Inca nu mi-a venit prima menstruatie.Am inceput sa ma uit pe ph si ma simt si mai atrasa. Puteti face sex inainte de prima menstruatie? Astept sfaturi fara hate deoarece nu eu imi controlez hormoni va rog frumos ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| anonimuIl a răspuns:

Mai așteaptă vreo 3 ani și atunci vei fi foarte activă sexual cu un băiat de vârsta ta.
Vei face sex de 2 - 3 ori pe săptămână că așa vrei TU și nu că te prostește iubitul tău.
Tu îi vei spune iubitului care e și coleg de clasă cu tine - după ore mergem la tine.
O să vezi la 17 ani cât SEX o să faci cu unul frumos.
Vezi să fi și tu frumoasă la 17 ani dacă vrei să ai viața de care am spus.
Nu grasă că nu vei mai face sex de 2 - 3 ori pe săptămână.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o solutie ph.Nu faci decat sa pui paie pe foc.Mai bine cauta sa te feresti de tot ce te incita.

| mihai69 a răspuns:

De putut, poți, dar nu e indicat.
Dar poți în schimb să te masturbezi după pofta inimii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta nu este bine sa i ti incepi viata sexuala, după 18 ani este altceva dar acum nu.

| CDeS a răspuns:

Normal ca se poate face! Totuși, ar trebui sa te gândești de 2 ori înainte de a face acest lucru, ai o vârstă destul de fragedă, sa nu îți pară rău după. Pentru inceput ai putea să citești mai multe informații despre primul pas in a face sex!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așteaptă până împlinești 18 ani și te faci actrița de filme deochiate!

| Anonimalex6996 a răspuns:

Bună. Din punct de vedere al vârstei, nu poți face nimic. Dar exceptând asta, poți face orice indiferent de menstruație. Ai grija totuși sa nu regreți mai târziu cu cine te incurci

| Anaelenamariajffff12345678 explică (pentru mihai69):

Nu m-am masturbat pana acum si nu stiu cum se face

| Anaelenamariajffff12345678 explică (pentru anonimuIl):

Multumesc pentru sfat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pana la varsta asta nu te-ai masturbat eu zic sa te pastrezi in continuare asa.Cand incepi sa-ti provoci placeri atingandu-te acolo intri intr-un cerc vicios si nu te mai poti opri. Oricum toata excitarea pleaca din minte si nu te poti lupta cu gandurile.Dar poti reusi daca nu trandavesti si ai mintea mereu ocupata si activitati de dificultate mediu spre greu.

| ionur a răspuns:

De geba ai sa iei pastila de a doua zi ca tul ai să-l mănânci ca pe bomboane pe ăla.

| Silwian a răspuns:

Mai degrabă ți ești un Hate!)))

| Supainstant a răspuns:

Poti, dar nu stiu daca e o idee minunata, in sensul ca asta o sa faci si restul vietii, sex cu cine gasesti ca sa iti satisfaci nevoile de moment? Varsta asta e complicata, eu nu te judec, dar dupa valul asta de schimbari hormonale s-ar putea sa te simti mai ok. Nu cred ca e nimic gresit daca te satisfaci singura. Dar sexul cu alte persoane are tot felul de implicatii sociale, sa te gandesti bine inainte sa faci o alegere ca sa fii sigura ca faci ce simti ca e bine

| Anaelenamariajffff12345678 explică (pentru anonim_4396):

Inteleg ce vrei sa zici dar chiar as vrea sa ma masturbez poti sa incerci sa ma ajuti te rog cu niste sfaturi?

| Anoniim56M a răspuns:

Ai prea mult timp liber și de aia de gandesti doar la sex și te uiti pe ph)) lasă ca vine școală și îți trece

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns (pentru Anaelenamariajffff12345678):

Păi parcă spuneai că te uiți la filme xxx. Se arată acolo destule secvențe de masturbare. Nu e nimic greu, complicat etc. Te speli bine pe mâini, te dai cu puțină cremă ca să alunece bine, apoi te atingi unde se unesc buzele, pe clitoris. O să descoperi singură ce și cum să faci - o să îți "spună" simțurile.