E normal să te simți așa.Creatorul ne=a creat ca să avem o relație care să dureze toată viața, cu dedicare și afecțiune nu să tot schibăm, să ne despățim,
Eh, fiecare persoana reactioneaza diferit. Nu exista un barem sau un mod corect de a te simti Mie mi-a luat cateva luni sa trec peste, si inca ma intreb cum era daca faceam/nu faceam x, y, z.
Aww ce dragut, mersi mult, apreciez.
Păi și eu simt la fel, numai că nu s-a despărțit nimeni de mine.
E absolut normal să vrei sa conversezi cu persoane.
Eu nu mă bag in relații, consider că golul despre care vorbești tu a fost dinainte sa intri într-o relație, adică ai folosit acea persoana pe post de burete emoțional, sa nu te mai simți singur.
Nu zic că nu e bine sa ai pe cineva care sa te suporte, numai că nu poți depinde de o persoana.
Am trecut o singura data printr-o despartire si sper sa nu mai trec niciodata. Fiind o persoana mai dramatica de fire, da, m-am simtit foarte singura si am trecut prin faza asta ca prin filme, cu multe lacrimi si drama. Dar, cu timpul iesi din starea asta si devii pregatit pentru o noua relatie. Mereu spun ca nu stiu cum e posibil sa fii ranit de atat de multe ori si oricum sa ai putere sa iti revii si sa mai incerci odata. E curaj sau e nebunie? Chiar nu stiu.