Eh, fiecare persoana reactioneaza diferit. Nu exista un barem sau un mod corect de a te simti Mie mi-a luat cateva luni sa trec peste, si inca ma intreb cum era daca faceam/nu faceam x, y, z.
Am trecut o singura data printr-o despartire si sper sa nu mai trec niciodata. Fiind o persoana mai dramatica de fire, da, m-am simtit foarte singura si am trecut prin faza asta ca prin filme, cu multe lacrimi si drama. Dar, cu timpul iesi din starea asta si devii pregatit pentru o noua relatie. Mereu spun ca nu stiu cum e posibil sa fii ranit de atat de multe ori si oricum sa ai putere sa iti revii si sa mai incerci odata. E curaj sau e nebunie? Chiar nu stiu.
Păi și eu simt la fel, numai că nu s-a despărțit nimeni de mine.
E absolut normal să vrei sa conversezi cu persoane.
Eu nu mă bag in relații, consider că golul despre care vorbești tu a fost dinainte sa intri într-o relație, adică ai folosit acea persoana pe post de burete emoțional, sa nu te mai simți singur.
Nu zic că nu e bine sa ai pe cineva care sa te suporte, numai că nu poți depinde de o persoana.
E normal să te simți așa.Creatorul ne=a creat ca să avem o relație care să dureze toată viața, cu dedicare și afecțiune nu să tot schibăm, să ne despățim,