| Giaexcent a întrebat:

Mă întreb și eu cum văd băieții/bărbații în ziua de azi virginitatea unei fete. Sau anii la care ea și-a pierdut-o.

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Site-ul ăsta e plin de virgini trecuți de 30 de ani laughing ai găsit unde să întrebi așa ceva.
Un om normal, care nu are probleme cu stima de sine și nu suferă de gelozie, nu te întreabă câți parteneri ai avut și rahaturi din astea, că nu e treaba lui, în primul rând. Și pentru că nu pentru asta e intr-o relație cu tine.

18 răspunsuri:
| Negoiu a răspuns:

Eu unul ca pe ceva curat, cast. Dacă am norocul să fiu "primul" atunci chiar aș fi fericit. Dacă nu, nu ar fi mare problemă, dar toată viața m-aș gandi că există unul care atunci cand ne vede își spune în gînd sau unui amic: "Pe nevasta ăstuia eu am dezvirginat-o". Pe unii nu-i interesează asta, fiecare cu părerea lui.
18 ani mi se pare OK, dar acum a cam scăzut această vîrstă!

| RAY a răspuns:

E o mare diferenta intre mine cand aveam 18 vs eu de 30 asta asa ca exemplu sa intelegi,atunci te vream pentru sex si erai o jucarie,o cupa, un trofeu fiind virgina erai ca cupa campionilor, acum cand caut o relatie serioasa pun pret si pe caracter, inteligenta, virginitatea de ce sa mint mi ar aduce o siguranță pshiologica, multa sănătate, stați in casă

| Giaexcent explică (pentru RAY):

Da, într-adevar e o mare diferență.

| mihai69 a răspuns:

Cum văd virginitatea? păi... nu știu, că încă nu am văzut-o.
Cam trist, dar adevărat.
DACĂ aș vedea-o, nu mi s-ar părea ceva ciudat sau nelalocul său. Și nici anii la care a fost ea pierdută, dacă reprezentau o vârstă cu ceva maturitate în gândire.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Iti dai seama ca se simt foarte bine ca sunt primii, se simt mandrii, dar asta nu inseamna ca mai reprezinta o prioritate cum era pe vremuri, sunt lucruri mult mai importante care conteaza si anume caracterul, sufletul.Sa iti dau asa un exemplu, un baiat poate sa nimereasca fata virgina si sa nu aiba nimic in cap, la ce ii mai foloseste baiatului virginitatea asta numai in cazul in care doreste sa fie intr-o relatie cu ea, pe de alta parte sunt si baieti care nu ii intereseaza altceva decat sa marcheze si atat, daca mai este si virgina cu atat mai bine pentru ei si dupa se duc la o alta floare.

| Ofiintă a răspuns (pentru supadeceapa):

Singurul răspuns "complet", şi anume:
- fără tente misogine
- fără atitudine de superioritate
- fără absurdităti/stereotipuri nefondate
- cât se poate de direct
- o abordare ratională
- adaptat prezentului.
Respect!

| mgtow a răspuns:

Le place sa prinda una asa

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Ofiintă):

Mulțumesc love struck

| Drimmero a răspuns:

Sunt constient ca daca ma uit dupa una de varsta mea, in proportie de 99% n-are cum sa fie virgina, asa ca nu ma mai intereseaza, e mai simplu la o adica pentru amandoi. Daca a avut un numar decent, nu sa o stie tot cartierul atunci e mai mult decat convenabil/

| Nemessys a răspuns:

Eu nu ofer valoare la ceva ce in realitate nu exista. Fie cum a fi, om sa fie.

| RAY a răspuns:

Site-ul ăsta e plin de virgini trecuți de 30 de ani laughing ai găsit unde să întrebi așa ceva.

care e problema ca sunt virgini nu au dreptul sa se exprime liber

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

@ray, singura problemă e că aveți idei nerealiste despre femei, relații etc. multe așteptări, dar nimic de oferit laughing

| RAY a răspuns:

Acum 4 minute | supadeceapa a răspuns:
@ray, singura problemă e că aveți idei nerealiste despre femei, relații etc. multe așteptări, dar nimic de oferit laughing

cand faci afirmati de astea argumentezi ce inseamna acele convingeri,asteptari nerealiste vs ce inseamna convingeri,asteptari realiste, nu faci generalizari din moment ce nu cunosti toti barbati cum gandesc, ca nici toate fetele nu gandesc, a fii virgin nu inseamna ca ai asteptari sf si pur simplu nu atragi sexul opus =asta nu e o tragedie, esti asexual sau timid sau ai probleme cu socialiarea, dar iar repet ca sexul nu este o nevoie, se poate trai fara si ferict

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ofiintă):

Asta este internetul. Fiecare e cat se poate de real pentru că nu-l intereseaza parerea unor necunoscuti.niciodată nu o sa vina un bărbat să-ți spună în viața reală chestiile astea pentru că știe că o.sa-l refuzi, dar asta nu înseamnă că nu vorbește cu alții/nu gândește prin termenii care i-ai enumerat tu.

| Sofer a răspuns:

Ca o jucărie noua. Nefolosita.

Răspuns utilizator avertizat
| Paul754880338 a răspuns:

Este un lucru care se intampla tuturor femeilor, dar fiecare femeie la randu-i gandeste ca este cel mai important lucru din viata ei. Barbatul comenteaza si gandeste doar prin prisma orgoliului, a fost sau nu primul ...si atat

| Emazio a răspuns:

Imi este oarecum indiferent, se formează o legătură daca partenerii isi pierd împreună virginitatea chiar doar unul insa. Daca e prea mica cred ca a fost cam naiva si ca s-a grăbit, daca e prea in vârstă cred ca a pierdut ea însăși. Insa nu condamn pe nimeni