Pai se comporta cu tine mai frumos inainte sa va certati si sa va impacati iar. Acum relatia s`o mai racit, si nu prea mai functioneaza...:-
Exista doua variante: accepti sa fii pe locul doi, femeia cu care se multumeste ca nu o poate avea pe cea care si-o doreste si atunci nu mai pui atatea intrebari si te multumesti cu ce primesti SAU nu accepti si te desparti tu de el. Depinde de cat de orgolioasa esti.
Iti spune ca te iubeste dupa 2 saptamani? Asta nu-i iubire draga mea, poate tine la tine cel mult dar nu te iubeste! In plus nu te merita fiindca ti-o dat-o pe fata ca tine mai mult la alta. Wtf? Pentru ce sa mai stai cu el, baieti nu sunt? Ai grija! :*
Întâi îmi răspunzi tu la întrebarea "Câți ani ai?" și apoi îți voi răspunde și eu la întrebările tale. Trebuie să știu vârsta pentru a știi cum să abordez problema...
Poate fi un baiat care isi bate joc de tine.Am intalnit si eu asemenea baieti si nu sunt cum am crezut (draguti intelegatori). Eu zic sa ii spui asa: Ma iubesti sau o iubesti pe cealalta fata mai mult decat pe mine? Daca raspunde ''Va iubesc la fel de mult'' atunci chestia e ciudata. Daca raspunde "Pe tine te iubesc mai mult" atunci minte. Iti spun eu sigur>Oricum bafta!
KatiMe27 întreabă: