| andrada94 a întrebat:

Ma numesc Andrada si am 15 ani.Sunt indragostita de un baiat Alex care are 17 ani.Eu cred ca si lui ii place de mine dar nu sunt sigura.Am facut un test care se numeste "MA IUBESTE IN SECRET" si mi-a iejith ca da.Am fost la un majorat la o fata pe nume Alexandra la care am fost invitati aman2.Am facut schimbi de priviri mult timp. Apoii el a iesit afara am iesit si eu a intrat el am intrat si eu apoi am iesit eu a iesit si el am intrat eu a intrat si el. Apoi s-a asezat unde stateam eu apoi am iesith afara a iesit si el a intrat el am intrat si eu si el s-a pus in locul unde stateam eu. Apoi i'am zis sa mergem sa dansam si a zis ca nu. Apoi am mai insistat o data si a zis ca "TE ROG FRUMOS SA MA IERTI DAR NU STIU SA DANSEZ CA DACA AS FI STIUT NU AS MAI FI ASTEPTAT PANA ACUM TE'AS FI LUATH LA DANS DE LA PRIMA >MELODIE"8-. Apoi pana la urma a venit am dansat pe langa el si apoi am jucat emenaito si a stat in spatele lui si eu ma faceam ca ma dau in el. Apoi am jucat dansul pinguinului si a stat in spatele meu. Voi ce credeti ar putea sa ii placa de mine? AAA si inca un detaliu foarte important Revelionul il fac cu el si cu ceilalti prieteni de'ai nostri comuni.Astept raspunsuri.Multumesclove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Tu la 15 ani mai crezi in teste ''Ma iubeste in secret''? Doamne, aveti si buletin, ati terminat si gimnaziul si tot nu va maturizati.
In flori fete si baieti mai crezi?

33 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu zic sa o iei incetul cu incetul, nu precipita lucrurile, eu cred ca te place din cate observ, dar totusi mai asteapta sa vezi cum sta treaba, uite de revelion puteti sa va apropiati mai mult unul de altul, nu cred trebuie sa ii spui chiar asa in fata ca il placi, cel putin nu inca, mai asteapta, incearca sa il cucereresti, arata-i prin gesturi si priviri ca esti atrasa de el, insa nu ii spune direct.Totusi lasa-l pe el sa faca pasul, adica sa iti ceara sa fiti impreuna, sau daca vrei sa o faci tu nu e nicio problema, dar in mod normal tu ar trebui sa il cucereresti iar el sa vina cu propunerea, e alegerea ta, bafta!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cand plecati la cumparaturi pentru revelion, sa treci si pe la farmacie.

| butt3rfly16 a răspuns:

Cu siguranta ii place de tine dupa rasp ferm pe care ti l-a dat cand l-ai invitat la dans.Bv tie ca ai facut primul pas si ca v-ati petrecut timpul impreuna prin intermediul acelor dansurihappy. Bafta de revelion si distractie placuta!happy

| User a răspuns:

Tu crezi in testele alea?raised eyebrows

| simoSTAR a răspuns:

Pai din cate spui tu, si el te place dar este cam timid.nu mai pierdeti timpul cu aceste copilarii gen "am iesit eu a iesit si el, am intrat eu.". ai vazut ca te place, acum fa tu un pas de revelion de exemplu, saruta-l, ia-l la dans(nu ii trebuie mare inginerie sa danseze un blues)cand dansati uita-te in ochii lui, vezi reactia lui si saruta-l big grin

| yuli10 a răspuns:

Ce tare a fost povestioara laughing
din cate ai zis probabil si el te place si e bine ca aveti prieteni comuni. de revelion e un prilej bun sa afli cu adevarat ce simte. vorbeste cu el, flirteaza si vezi ce reactie are.

| yuli10 a răspuns:

Abia astept sa aud ce s-a intamplat dupa revelion. sper sa ne mentii interesul. happy

| Munchkin a răspuns:

Pot să râd? Te rog, te rog!
rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor.
There we go, acum mă simt mai bine. Oh, şi ca să-ţi dau un răspuns la întrebare: sărută-l şi observă-i reacţia (nu, nu glumesc).

| yellowalien a răspuns:

Tu chiar ai retinut de cate ori ati intrat si ati iesit si care dupa care a intrat sau a iesit? laughing)))

Cred ca e foarte posibil sa te placa din cate ai scris tu acolo... Vezi si tu cum se comporta de revelion, eu zic ca totusi va iesi ceva ceva laughing
Bafta! tongue

| alexdop21 a răspuns:

Sincer am pierdut sirul dupa a doua iesire, dar de ce nu il inrebi daca nu vrea ca voi doi sa incepeti o relatie? Nu iti taie nimeni o mana daca il intrebi!

| Amrita a răspuns:

laughing Cate iesiri si intrari.in fine. eu cred ca si el te place. Dar mai sigura ai fi daca l-ai intreba chiar tu pe el asta.winking

| dragosh a răspuns:

Am intrat, am iesit, iar am intrat iar am iesit... ce sa zic.marfa frecushulaughing

| daniella_4528 a răspuns:

Desigur ca te place mai ales dupa ce ti-a spus de dans ca nu ar astepta tu sai faci propunere...

| eounik a răspuns:

Pai smugsmugbatting eyelashes

Cand il vezi du`te la el si pupa`l pe obraz, ca in semn de amicitie si imbratisaza`l [crede`ma ca nic un baiat nu refuza asta de la o fatawinking, nici unul nu se trage inapoi cand vine vorba de asa ceva :X]

Si pe urma vezi`i reactia [deci o sa te pupe si elwinking]

Asta da roade mereu :X:X

| andrada94 explică:

Avem foarte multi prieteni cuomuni si mai ales cativa stiu ca imi place de el si...toti incearca sa ma ajutehappy oricum va multumesc pentru sfaturi:*

| andrada94 explică:

Aseara 27. 12. 2009 am fost sa vorbim de revelion si era si el.Am stat vre'o jumatate de ora si in timpu ala eu ma uitam la el cu coada ochiului si el la fel.Il simteam sum ma urmarea cu privirea. O sa povestesc a doua zi dupa revelionlove struck.Va multumesclove struck

| andrada94 explică:

Si eu sunt foarte nerabdatoare sa vad ce se mai intampla

Aseara e deja a 2 oara cand visez ca o sa fiu cu el:d

happy

| andrada94 explică:

Mersi la fel:*

| andrada94 explică:

M'am pus cu el multumesc tuturor pentru sfaturi. M'a invitat la dans si ma privea drept in ochii si atunci m'a sarutat si m'a intrebat daca vreau sa fiu cu el, si i'am spus ca dalove struck

| alecs871 a răspuns:

Eu am iesit a iesit si el, el a intrat am intrat si eu, eu am iesit a iesit si el, el a intrat am intrat si eu, eu am iesit a iesit si el, el a intrat am intrat si eu...
O daaa, dansul pinguinului. Si? Se plictisea el in spatele tau la acest dans? big grin

| ewen a răspuns:

God help us from above happy

| hauhau a răspuns:

Doamne voua v-a ajuns libido-ul la cap la 15 ani laughing nu ar sta cu tine daca nu te-ar considera "buna", simplu spuswinking

| fefe_9932 a răspuns:

Dsa poti sal sarutzi si atunci incepe totul dupa cum zici tu te place:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii clar ii place de tine, iti spun eu... da ii un pic timidhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ati ametit si voi de la atatea iesirilaughing

sarutal si vezi ce zicethinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut o mare greseala ca tu iai spus sa mearga cu tine la dans.trebuia sa astepti ca el sa te invite.acum el crede ca esti moarta dupa el.eu cred ca ii place de tine.si vreau sa iti dau un sfat...lasa-l sa iti cada el la picioare nu sa ii cazi tu.lasa-l pe el sa faca primul pas. te pup :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca da big grin :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu cred ca te place. dar nu sunt sigura.cred ca ar fi mai bine sa-l intrebi u personal.sau sa v ca o prietena sa intre in vorba cu el si sa-l intrebe ce parere are despre tine sau daca simte cineva pentru tine.(nu stiu. zic si eu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca te place. fa cat mai multe lucruri si o sa fie al tau as vrea sa vb si prietenul meu asa
te felicit!