anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma numesc Andrea si am 14 ani. Recent mi-a venit ciclul. Intrebarea mea e: Daca ma masturbez in timpul ciclului se intampla ceva?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, se intampla ceva... S-ar putea sa te inveti->sa-ti incepi viata sexuala mai repede->sa fii o curva ce trece prin paturile tuturora. Nu vrei asta, nu? Atunci fii cuminte deocamdata...

50 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca se intampla nimic, dar e cam scarbos. Nu stiu ce sa zic. thinking Poate e adevarat ce a zis SoftCristi love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetelor...de ce o judecati in halul asta? laughing
A pus si ea o intrebare, e curioasa, e la varsta la care are foarte multe intrebari, poate nu are cu cine sa vorbeasca cum ar fi mama, sau o prietena, ce va gasiti voi sa pareti vai doamne dezamagita sau sa o faceti curvalaughing) Ce-i asa de penibil, serios ca ma gandeam ca aveti cap sa-i explicati, dar ce cool esti daca imediat esti superioara si scuipi raspunsul cu aroganta, ce-i in capul vostru? Eu iti zic ca nu are nimica, linistita poti face ce vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nu e bine sa faci lucru asta. Mama ta stie?!
. De cand te masturbezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca ti se intampla ceva, ar dupa cum au zis ceilalti se pare ca nu, oricum e cam scarbos, dar daca tu te simti bine si iti place da-i bataiehee heelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai fetelor, frumoaselor, divinelor, este si normal sa te masturbezi la 14 ani! Da 14 ani! Ce, ce are? Nu vi se pare normal sa va cunoasteti corpul? Sa va simtiti bine? Si in fine sa revenim la intrebare. Nu, nu se intampla nimic (si nu te dezvirginezi daca iti introduci ceva in vagin, himenul acela este elastic si este ''perforat'' iar prin acele ''gaurele'' vine si ciclul menstrual ). Deci fetelor...mai interesati-va si voi! V-am pupat, divinelor! happy

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pf...vai de capul tau, dar si eu am 14 ani si nu mi se pare tocmai ok treaba asta. Eu as zice sa incerci sa te abtii, dar cine sunt eu sa te critic vorba aia,, my life my rules,,

| ss501 a răspuns:

Nu știu de ce sar oamenii astia pe tine asa, dar pot sa ti zic ca poti sa te masturbezi cat vrei tu.Masturbarea te scapa de stres si ajuta foarte mult cu somnul, daca nu poti sa dormi fa-o

| ss501 a răspuns (pentru ss501):

In ultimele zile de ciclu, fa o de cate vrei tu

| november4gina a răspuns:

Atata vreme cat iti place eu zic ca e ok. Nu ti se intampla nimic rau, de asta sa fii sigura. Ai grija doar la igiena.

Alte răspunsuri
| Raluca_Francesca_2000 a răspuns:

Nu se întâmplă nimic doar ca îți curge puțin mai mult și e cam nașpa! ( din propria experienta)
Sper ca te-am ajutat!

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| costachealexandraanamaria a răspuns:

Si eu fac asta? Nu nu se intampla nimic, dar este putin scarbos

| klaudya_3242 a răspuns:

OMG eu am 17 ani si nici nu stiu ce inseamna masturbare, dar le tot aud pe prietenele mele vorbind iar daca vrei sa ti se faca greata...sau sa te faci de sange alegerea ta!tongue