Esti sigura ca nu ti s-a rupt himenul? poti sa faci un test de sarcina, il iei de la farmacie si nu e scump si e usor de folosit! Un procentaj de sarcina ar fi cam 20% sa zicem, data viitoare foloseste prezervativ neaparat! Asa nu vei mai avea atatea griji cum ai tu acum!
Sper ca te-am ajutat! Funda? PLzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Se poate ramane insarcinata chiar de la primul contact sexual si tare ma tem, ca esti insarcinata...
Poate ca e o simpla dereglare, avand in vedere faptul ca ti-ai inceput de curand viata sexuala. Poti faci si un test de sarcina.Citeste cu atentie instructiunile de pe prospect.
Este posibil sa fie si o dereglare hormonala dar e posibil sa fie si o sarcina. El a ejaculat in tine? De atunci ai mai avut vreun contact sexual neprotejat? Ia-ti un test de sarcina si asa scapi de o banuiala. Incearca sa te speli jos cu niste ceai de musetel sau niste septovag, il gasesti la farmacie. Mult succes si astept sa ma tii la curent!
Tu spui ca nu ti s-a rupt himenul asta inseamna ca nu ai cum sa ramai insarcinata.
Nu mi s-a rupt asta e toata faza... tinn sa va spun ca sunt racita de 1 saptamana si am burta umflata si tatele sunt la fel si dor foarte tare nu prea am pofta de mankare si secretia este ca o gelatinaa sa ma credeti nebuna dar tr sa spun cuiva
Buna.Poate fi vorba de o delegrare hormonala dupa primul contact multe fete patesc asa dar sfatul meu pentru linistea ta sufleteasca fa-ti un test de sarcina sa vezi daca nu cumva ai ramas insarcinata.Si sfatul meu ca daca nu esti insarcinata data viitoare ai putin mai mare grija. sper ca te-am ajutat
O ce sa fie?)
O ce sa fie?
Hei ia-ti un test de sarcina. Dar eu sunt 95% sigura ca esti insarcinata pentru ca acea secretie de care zici tu este schimbarea PH`ului. Da-mi add yo_yubytzyk_ta_4_3v3r sa iti mai povestesc si altceva ca sa ma crezi.
Eu cred ca e vorba despre o sarcina in toata regula.pentru ca daca a ejaculat in tine e grav! du-te la ginecolog
Sti faza e ca nu avea cum sa ejaculeze in mine pentru ca eu inca nu sunt sparta si stiu sigur asta